ugyörgy Creative Commons License 2003.08.05 0 0 153
Hali mindenkinek.
Off. Érdekes dolog történt a gépemmel (munkahelyi), kicsapott belőle egy kis füst és meghalt a vincsi, ezért kölcsön géppel küzdök még egy darabig.
On.
Kedves Gica 70. A sorban Bajt még nem említettük. már 13 éve lakunk itt, (előtte meg 30-at Tatán). Szinte nincs messze Tatától, kb.1 km., de már más világ.
Az öreg faluban túlnyomó részt svábok laknak, az hozzátartozó precizitásukkal. Mi a falu közepén, a templomhoz közel, a sportcsarnok mögött lakunk. Nagyon csendes a falu, mert nincs átjáró forgalom.
Nemzetiségi óvoda és iskola van. Az új óvoda most épült 1 éve. Az iskolát és a sportcsarnokot Makovecz Imre tervezte.. Annak idején a gázt ingyen vezették be az udvarra mindenkinek. Ilyen ebben a megyében csak két településen volt.
Közlekedés: Tata kerékpárral 6 perc tőlünk. ha lassan megyek akkor 10 perc alatt érek be a munkahelyemre, Tata főutcájára.
Lakások: új építkezések a falu elején vannak, az önkormányzat adott el telkeket és nyitottak egy új utcát is. Telek még elszórtan kapható, sorház nem épül. Öregebb felújítandó ház, most is van eladó.
üdv gyuri
Az utóbbi pár évben már nem merek Tatabányára kerékpárral átmenni. :-(( várom az új utat.
Előzmény: Gica70 (147)