Radioactive Creative Commons License 1999.04.29 0 0 465
En erdeklodessel olvasom es kovetem ezt a reszletes elemezeset fegyvertartasrol, pro/contra, amibe meg egy tobboldalas angol szoveg is be lett vagva (ami egy egyoldalu kepviselete es magyarazata volt azoktol akik akarnak fegyvereket. Kotetek vannak irva az ellenkezojerol, es magarol a II. Hozzaadas elemzeserol amik az ellenkezojet bizonyitjak).
A kerdesem viszont az hogy erdekel e meg valakit hogy mi volt a Denveri meszarlassal?
Negy republikanus elnoknek indulo, Buchanan, Forbes, Quayle and Bauer, rogton a maguk eloenyere akartak forditani a tragediat, es kijelentettek hogy persze ez azert van mert elfordultunk
az Istentol, nincs vallasoktatas es imadkozas az iskolakban.
Ugyanakkor megtamadjak a Clinton-t, hogy oe akarja kihasznalja ezt a helyzetet hogy elvegye az amerikai neptol a II. Hozzaadasbol valo jogat. Ami nemcsak hogy nevetseges hanem egy nagy hazugsag, miutan az osszes amit a Clinton javasolt az az hogy ne adjanak el 18-even aluliaknak
fegyvert, kulonosen semi-automata fegyvert, uzi machine gunt, stb., es hogy kovetkezetes legyen a torveny hogy nem csak fegyver uezletekben, hanem nyilt, hetvegi fegyver piacokon is ugyanolyan igazoltatason kelljen keresztul menni.
Arrol is van szo hogy megszigoritsak a diakok ruha viseleset a fekete esokabat ugybol kifolyolag, meg “egyenruharol” is beszelnek (talan bullet proof melennyel?), vannak akik fel akarjak fegyverezni a tanarokat (!), es sokat beszeltek arrol hogy meg kell szervezni a tanulokat hogy ne ugy erezzek hogy spiclik ha latnak veszelyes jeleket valakinek a viselkedeseben, es hogy ezt jelentsek, egy bizonyos telefonszamon, nevtelenul.
Ebbol aztan kiderult hogy Marciusban egy fiu jelentette hogy ezek fegyvereket vesznek es bombakat gyartanak, es fel hogy valamit akarnak csinalni az iskolaban, es erre a csodalatos
Denveri rendorseg kitoltott egy formulat, es pedansan elaktaztak.
Szoval meg nem jutottunk eloere a meszarlas megakadalyozasaban, viszont szazaval zarnak be iskolakat (evvegi vizsgak eloett) mert nevtelen bomba fenyegeteseket kapnak, es nem merik nem komolyan venni.
A leghangosabban kiabalok Jezust es fegyvert kovetelnek a nepnek!
Fiatalkoru lazongas es elegedetlenseg mindig is letezett, vallas nelkuli oktatas is letezik legtobb civilizalt orszagban, tehat a dueh es vallastalansag nem annyira nez ki a foe oknak, egy ilyen lovoldozesben, mint a fegyverhez valo konnyu hozzajutas. Ez az amit nem lehet elhallgatni, es ez az amit lehetne kontrollalni.