Donkyné Creative Commons License 2003.07.30 0 0 149
Bocsi, mafla vagyok, nem néztem lejebb. Igyexem Cat-tel felvenni a kapcsolatot, csak kicsit nehéz így munka közben úgy, hogy le ne bukjak. Utána Téged is hívlak. Addig még megírhatnád, hogy délelőtt hánytól vagyol az Astoriánál.

Az állatkísérletes irományoktól én is teljesen összetörtem. Azóta meg jó pár ismerősöm félig hülyének néz, amikor fikázom a tusfürdőjét. :o))) Nem tehetek róla, ha elkap az őrület, akkor nem tudok megállni félúton.

Én egyáltalán nem csendben jegyzem meg, hogy az állatkínzók legtökéletesebb büntetése igenis az lenne, hogy pontról pontra végigcsinálják velük ugyanazt, mint amit ők az állatokkal. Az ilyen emberen nem változtat a pénzbírság, a börtön sem fog és én a pszichiátriai kezelésben sem hiszek. Aki ilyesmire képes az nem csak az állatokra veszélyes. Mellesleg ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, az összes ember, akivel aláírásügyben összeakadtam, gy vélekedik.

Az Illatos útnak én még a honlapjától is kikészülök, kimenni végképp nem mernék, hacsak nem szakadna rám a lottó ötös és nem hozhatnám ki az összes kutyust, cicust. Addig inkább próbálok ilyen háttérmunkákat találni, hogy azért segíteni tudjak a magam módján.

Előzmény: fmar (148)