TAMASCS Creative Commons License 2003.07.30 0 0 0
Szia!

Ugyanebben a cipőben járok, nálunk 15-ös keménységű a víz és mivel most építkezem és minden vezeték, kazán, mosógép új lesz, mindenképpen szerettem volna vízlágyítót.
Hétfőn vettem át az általam kiszemelt típust.
Szerintem egy nagyon jó megoldás a CWG háztartási vízlágyítója. Alapterületre nem foglal nagy helyet, elérhető áron van, alacsony az üzemeltetési költsége, és ellentétben a mágneses kivitellel ez tényleg lágyítja a vizet, hiszen ioncserés működésből adódóan kivonja a kalcium és magnézium ionokat, míg a mágneses elven működőek csak a vízkő kialakulását akadályozzák meg részben, de a víz keménysége változatlan marad.

Az elérhető árról:
Nekem egy mennyiségvezérelt digitális vezérlésű készülék flexi bekötőcsövekkel, szerelvényblokkal, nyomásmérő órával, öblíthető és visszamosható szűrővel, budapesti átvétellel és 3 zsák regeneráló sóval (tehát minden kiegészítő cuccal) együtt bruttó 196e Ft-ba került. Ehhez már csak a beüzemelési költség jön, ami kb. 20e Ft lesz.
Hogy mi a mennyiségvezérlés, a regeneráló só, azt most nem ragozom, inkább ajánlom, látogass el a honlapjukra, ha regisztrálod magad, pár napon belül katalógust postáznak neked. www.cwg.hu

A készüléket én még nem üzemeltem be, mert most épül a ház, úgyhogy üzemeltetési tapasztalatokat nem tudok írni, de már hallottam róla jókat.

Ha vásárolni szeretnél, írj esetleg privátilag, tudok egy-két tanácsot adni.

Üdv. Tamás

Előzmény: GuMiSZu (-)