timea05 Creative Commons License 2003.07.29 0 0 177
Miután már Peti utalt rám, illetve a véleményemre, azt hiszem, néhány sort muszáj írnom (bár nem tudom, hogy is fogom összeszedni, hiszen ott már páran megismertetek, és tudjátok, hogy nem vagyok egy bőbeszédű típus...:))))). Na, akkor szubjektív beszámoló jön:

- Greenfields: a péntekiek közül nekik van szerencséjük, mert őket még nem hallottam..:)
- Wild Horses: az első szám, amit tőlük hallottam, vagy legalábbis meghallottam, a Chattahoochee volt... ezt meg imádom. Pozitív, hogy az Alan Jackson-slágereket nagyon nyomták, így tetszettek is.
- Sedóz: na, ők voltak az abszolút nem oda illő banda, le is lohasztották az összes kedvemet, amit igen nehezen szedtem ezután össze
- Country Expressz: nem nagyon emlékszem rájuk, de tudom, hogy táncoltam:)))
- innentől jött a GÁZ! a Lóri-band! Basszus, félrészeg halászgatyás egyének a színpadon, üvöltve, eltorzult hangon próbáltak vmit alakítani... félelmetesen sz... volt! (ezt Bütyök is gyorsan felismerte!:))
- Ratboys: annyira nem rossz, de nekem nem nagyon jött be zeneileg (sem)

Szombat!!!!:
- Winnetou Jr.: hümm... (ptölgyes: ne figyelj!:))
Nagyon jók voltak! Sokat fejlődtek tavaly óta, zeneileg és színpadi megjelenést illetően is! Nem voltak megilletődve, éltek a színpadon, sőt, még poénok is voltak! "Köszi szépen, danke schön" "Köszi szépen, danke, danke" (...mert tudnak ám külföldiül is a fiúk:)) Zabálta őket a közönség! Sztem délután hat-hétkor nagyon jó az, ha a közönség él, és táncol is! Gratulálok, hogy nektek ezt sikerült összehozni!:)
- BlackRiders: poénok ezerrel, olyan kocsmabanda, de nagyon jók! A felkonfok különösen jól sikerültek (néha a számok már nem annyira), de nagy volt a hangulat!
- No Comment: country-féléket játszó együttes, magyar Fonográf-számokkal, és STEELGITÁRRAL! (ezt is imádom!!!)... szerintem sikerült kicsit néha az átlagosnál okosabban kinéznem a fejemből, mert elábrándoztam a steel-től... (borzongás gerinc- és lapockatájékon, stb.... gondolom, ti is ismeritek az érzést)
- Cats: szerintem a Szigeti Edit iszonyúan jól gitározik, meg ők újabb country-pop-ot nyomtak, de jó volt (ennyire emlékszem, mert már nagyon vártam a Bojtorjánt, és tibor100-zal beszélgettem:)))
- Bojtorján: ... A CSÚCS! IMÁDOM ŐKET!!! CSAK NAGYBETŰKKEL ÍRHATOK RÓLUK, ANNYIRA JÓK! IMÁDOM A ZOLI HANGJÁT (mondjuk már óvodáskoromban kiszúrtuk a barátnőmmel a Halász Judit-koncerten..:)))), AZ ANDOR STEEL-JÁTÉKÁT, AZ ANDRIS EXTÁZISÁT, AHOGY A GITÁRRAL PRODUKÁLJA MAGÁT, ÉS - AHOGY MOST LÁTTAM - ATTILA MÉRHETETLEN ZENESZERETETÉT, AHOGY FELMENT ÉS ÚJRA KONCERTEN KEZÉBE VETTE A BASSZGITÁRT... ELJÁTSZOTTÁK AZ ÖSSZES SLÁGERÜKET, ÉN BORZONGTAM, TÁNCOLTAM, ÉNEKELTEM... SZÓVAL ÉLTEM!:)
- Mustang Band: ehhh... ptölgyes már felvezette a véleményemet... nem is lesz olyan meglepő. Nekem nem tetszett... tudom, ízlések és pofonok, de a Bojtorján után nagyon lehangolt. Alig vártam, hogy vége legyen, és következzen a Session-zene, de ez elmaradt.

Úgyhogy aztán 5-ig, a Polgármesteri Hivatal előtt ült néhány megszállott, tibor100 hozta a gitárját, és folytattuk együtt a rajongást a country-zene iránt, a Bojtorjántól tibor100 saját szerzeményein át a Simon&Garfunkel számokból minden elhangzott.
Nem is aludtam sokat...:)))

Pussz mindenkinek!
Timi