Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.28 0 0 1801
Ez az Frint erről beszélek,gondolom Gyulától keletre laksz 45km-re és ezért nálad már nemtud érvényesülni az a jelenség amit lentebb leírtam,te sajnos már kiesel ebből,úgy mint én vagy Tozatu.Pl ma is Miskolcon 25mm-es zivatar volt,megint a Bükk...
Magyarliba ezekben a percekben is ázik és mi lesz még...Sopronban ezekben a percekben mígg beszélgetünk gyűlik mm már 6mm-nél tartanak ott.DE itt mikor lesz ilyen???Szegeden??Már nem is nézem tovább az egészet,mert itt nem lesz semmi,egy az hogy túl délre vagyok és dny-i az áramlás,2 meg feloszlik mire ideérne!A másik meghogy nincs már netem,letelt a korlátozott hozzáférésem így sziasztok már így is sokat ráfizetek.

Tozatu!Úgyhallottam felég szép felhők voltak,de nem biztos hogy volt eső nálad.Nalátod nem is sokkal vagy lemaradva Kenderestől!!Szerinted itt mi van amikor nálam volt egy 7.8mm-es csendes eső,akkor kiderült,hogy tőlem keletre Szeged másik végén 34mm esett belőle!!!Na akkor ez mi?Továbbá amikor írtam be azt a sok zivatar pár napja akkor nálam összesen esett 7mm a 3zivatarból azon a helyen meg csak az egyikből 11mm!!!Akkor ez miért van ez a külömbség?Tozatu nem nagy külömbség,sőt akkor jobban is álltál ebben a hónapban,mert ha ott nem esik az a 11mm-es zápor akkor csak 9mm-nél tartanak Kenderesen,Nálad meg nem esett volna a 4mm akkor 9.5mm-nél tartanál!:)Tehát nálad még nincs is külömbség,de itt néha borzasztó.
Jó éjszakát mindenkinek!Lehet még azért felnézek éjfél után,mert akkor van tán kedvezmény,megakarom nézni magyarliba hogy úszik már!:)Meg Budapest!