U-boat Creative Commons License 2003.07.28 0 0 61
LC.F

Én pontosan képben vagyok a dolog egyik részével.
Szerintem Derczénél döltek el a dolgok az ankéton és főleg, hogy a tábor azaz az összes csoport egységesen lépett fel. Akkor Várhidi volt az ügyvezető aki tudvalevőleg dolgozott Várszeginél és ő volt a kapcsolat. Ő ezeket a dolgokat bagatelizálhatta és nagyíthatta is.

Nem tudom a Várszegi oldalról miért hiusult meg.
De mint elmondtam mi mindent megtettünk és egymás szemébe tudtunk nézni. Amíg a Várszegi pártiak egyedül voltak a véleményükkel addig mi összeálltunk és összekovácsolódtunk.
Tudod számomra az volt a legdrámaibb pillanat mikor ment a vita egy rögtönzött ankéton és két érdek feszült egymásnak. Kijöttünk 10 percre és a három csoport meg tudott egyezni a feloszlásról.
Mindenki átérezte a nagyobb célt.
Utána az újságok rólunk írtak mint indokról.
Benne voltunk, talán mi voltunk a fő ok.

Igazából az a gond. Ha Várszegi mondana valamit azt is fentartással hinném. Tudod "a Gojnak tett eskü nem eskü". De a Fradi ügyben sem szólalt meg.
A híres médiumok meg a farkukat behúzva remegve szükölnek. Furulyást tudják nyúzni de egy ember nem volt aki meg merte volna kérdezni a főgonoszt.
Így ez tájékoztatás egyoldalú és kitalációkon lapul. Amit mondanak Furulyásnakés amit ő gondol és amit a sajtó kerít neki. Távol mindentől...főleg az igazságtól.
A véleményem viszont tartom 2001 Januártól-2003 május 30-ig nem volt jele a szurkolói nem tetszésnek. A sátorozás és a 9. pont után nem történt semmi.
Mert valjuk be ha az egyik Fradista azt mondja a másiknak, -te mit csináltál, hogy elmenjen? - semmit. Ez az igazság. Egymást ne csapjátok be!

U-boot