tari2 Creative Commons License 2003.07.28 0 0 68141
MInthogy többszöris pellengérre lettem állítva :-) egy-két szót a Gázlóról nekem is illik ejtenem.
1. Nem hiába kedvenc túrám, még egyszer sem csalódtam, sem az időjárásban, sem a hangulatában.
2. Minket 1-2 korsó sör a túrázásbnan nem zavar, pályacsúcsot nem akarunk menni, csak jól érezni magunkat. Mi kell ehhez? Kellemes idő, szép, tekerhető táj és jó társaság. (A Gázlón ez mind megvan.) Amúgy alig tudtam végigmondani atörténetemet, mert rohantunk tovább. (Na jó, vagy másfél óra után. :-)) ) Hogy ez a párizsis zsömle nem jutott eszembe?!
3. Mankának külön köszönet a szíves sörért, bizony a bándi tankolás már messze mögöttünk volt.

A márkói lejtőn és az hadi úton kitomboltam magam. Hiába, a laza tekerés után még maradt bennem rendesen energia. Előbb nick-ékkel bolyoztam le a márkói lejtőn, majd bevárva a cimborákat ismét nick-ék után eredtem. Na ennek majdnem lett következménye. Éppen nyomom vagy 35-tel, amikor utolértem őket. A háromból egy lekanyarodott balra, másik kettő cak leállt. Egy ordításra tellett és elzúgtam közöttük, mert bizony - mint a parasztbácsi a viccben - erre nem számítottam.

Szóval jó buli volt. Mindekit különis, mégegyszer üdvözlök.

Tari

Előzmény: R0fike (68121)