larzen Creative Commons License 2003.07.26 0 0 68114
Gázló 130
Elég nehezen ment, igaz idén keveset ültem bringán. Orbyval és janimacival, illetve valahonnan N_Pterrel indultunk, majd féltávtól banditával. A két táv elágazásáig nem is volt probléma, kifejezetten élveztem a terepet. Viszont a Kőris-hegy nagyon megviselt, fájt a hátam, a betonon toltam is jó darabon. A vizem is elfogyott, szerencsére fent kaptunk bőven. Aztán Vinyétől túljutottam a holtponton és végül magabiztosan tíz órán belül érkeztünk be, ekkor már egy szigethalmi srác társaságában.
A teljesítményemmel elégedett vagyok, ennyit még soha nem tekertem. A terep, bár bringára lett kitalálva, azért nem volt pihekönnyű (legalábbis nekem).
A második ep.-nél egy hattagú, egyenmezes különítmény robogott el mellettünk, hogy ők pályacsúcsot akarnak menni. Mivel szemből érkeztek (a betonút felől), nem sírom könnyesre a szemem, hogy nem sikerült nekik. A pálycsúcs ugyanis idén is egy veszprémi srác nevéhez fűződik: 5.17!
A márkói lejtőn későn eszméltem. Hagytam gurulni a gépem, csak hatvan felett gondoltam arra, hogy esetleg megdönthetném eddigi top MXS-emet (71 km/h), sajnos akkor már hiába tekertem, csak hetvenig ment fel.
Sok nagyon rég nem látott topikossal találkoztam: örülök, hogy eljöttem, örülök, hogy a hosszú távon mentem, és örülök, hogy így sikerült.