buki92 Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1140
Jó napot mortica!

Itten folytatnám a társalgást, mert félek, hogy amott valaki rákoppint a fejemre, amiért túl lazán értelmezem a 'hajnali három tájban' kifejezést, és könnyen megeshet, hogy bepanaszolnának a moderátornál off time hozzászólás vádjával.

Macskaügyben egyszer már hagytam magam, de rá kellett jönnöm, hogy nem túl humánus dolog egy teljesen zárt lakásban négylábút tartani. (No meg nem is túl higiénikus.) Ezért aztán lekötöztettük vidékre. A mostani győzködésben is az volt a legfőbb érv, hogy itt lehetne egy macskaajtót szerkeszteni a bejárati ajtóra, és így mindenki akkor jár haza, amikor akar.

Gondolkodtam ezen a siker dolgon. Először azon gondolkodtam, hogy mi is a siker; azután az olyan szavakról, amelyeknek van jelentésük, de nincs jelöletük (igaz,szép,jó,fontos,lényeges,sikeres,... +ellentéteik); azután az ilyen szavaknak egy adott világképben betöltött szerepéről; azután... Szóval elég absztrakt lett, úgyhogy ezzel nem is zsibbasztanám.
De hogy ne kerüljem meg teljesen a kérdést: Fontosnak érzem, hogy néha legyenek sikerei az embernek, mert az egyfajta visszajelzés, megóv attól, hogy túl hosszan tévúton járjunk, viszont azt betegesnek tartom, ha valaki csak az ilyen visszajelzések alapján tud tájékozódni.

(Írás közben jöttem rá, ez a topik sem a legszerencsésebb választás, mert ha a címét komolyan veszed, akkor nem válaszolhatsz erre.)