Hát nem bírja ki senki??? :))) Petshop, nem Kravenre gondoltál? Mert akkor tévedsz. Na jó, kicsit segítek, de nem árulok el mindent azért se! Valaki még meg fogja tudni Peter titkát, akinek pedig nagyon nem kéne... Jó kis meglepetés a történet végén, ha még nem olvastad. Úgyhogy aki tudja, azért ne lője el a poént, jó?
hannibál: elsőre tényleg jó volt az osztott vászon, de amikor már nyolcadszorra volt, már kezdett idegesíteni. Valaki nagyon jól megjegyezte, hogy "olyan volt, mintha a rendező nem tudta volna eldönteni, hogy melyik vágást tegye bele a filmbe úgyhogy inkább benne hagyta mindet!".
Az első 7 számhoz írj egy mailt, (vagy telefonálj be) a Semichez, de a terjesztési osztályt kérd. Megvan mind a 7 szám, elküldik majd, borító áron.
Lájsz: nem az égő háznál van Stan Lee, hanem az erkély jelenetnél az Egy Világ fesztiválon.
Szürke volt eredetileg a Hulk, de csak 6 számig. Aztán hosszabb szünet után zöldként folytatódott.
Aztán szürke lett... majd zöld... majd felváltva...
fan: nem tudom, egy képregényben találtam a hirdetését és felismertem a szereplők között a Jégemberünket! :)) Rákerestem és ott volt. Gondolom valami régebbi tévé sorozata lehetett.