zsuzsa Creative Commons License 2003.07.23 0 0 525
No és fölhizlalták kicsit az ebet a szüleid ? :-))
Nyaralás amugy jó volt ?

Én itthon vagyok és nagyon ideges, mert most operálják Dudu szemét. Végülis többhavi töprengés után az Állatorvostudományi Egyetemre vittem, egyszer Karcsival sétáltatuk a törpéket és találkoztunk egy kanadai juhászt ( ha jól emlékszem ) sétáltató nővel, aki trénerként foglalkozott a jószággal és amikor beszélgetni kezdtünk, elmondta, hogy az ÁOK-n dolgozik és ajánlott egy szemspecialistát.

Nem olcsó,de nekünk fontos a szeme és hogy a lehető legjobban sikerüljön a mütét. Azt mondta a doki, hogy jól korrigálható, nem öröklődő, valószinüleg nem ujul ki és nem komoly, csak kellemetlen, mert a könnymirigye csuszott előbbre a laza szövetek miatt, nem veszi ki, mert a könnytermelés miatt fontos, hogy megmaradjon, hanem visszateszi a helyére.

Olyan rossz volt otthagyni Hildád, majdnem elsirtam magam, ő meg csak nagy jámboran nézett,hallgatta amit a doki mondott. Most kettőre kell visszamennem érte. Persze mindenki nekiállt gyügyörögni hozzá, mert olyan szép és kedves meg azt is tudom, hogy vigyáznak rá, de esküszöm olyan, mintha a gyerekeimet operálnák... alig birtam hazajönni, rossz trolira szálltam pedig azon a környéken laktam 14 éves kormig :-(

hát ez van... ha jól sikerül a mütét augusztusban megyünk mi is tutyaiskolába .. remélem enyhül a hőség... nehezen birjuk..

Előzmény: Ammandina (524)