Nápolyi, nekem ma ez az írás volt a nap csúcspontja. Nagyon jót nevettem. Arany szivem, teljesen kimerült lehetett…:)
Klassz kis macska Bendegúz, igazi kis csodacsatár. Az utolsó kép egészen elképesztő felvétel. Micsoda reflexeid vannak, hogy így sikerült elkapnod a pillanatot!:)
Arany szivem, teljesen kimerült lehetett:)
Graff, nagyon sajnálom, fogadd részvétem.
Norsycat, gyönyörűek a kiscicák, ha felsorakoztatnák őket előttem ( azt hiszem ez tulajdonképpen kivitelezhetetlen), nem is tudnék választani. Mégis, talán a kis Cinka a legbájosabb, legbabusgatnivalóbb közülük.
Elmaradásaim:
Del_, gratula a kiscicushoz. Mesélj róla rendszeresen!
Orbi, még sok látnivaló van Horvátországban, és egy csomó macskát még nem is ismerek;)
Vadóc nagyon ügyes:) Nem megy el messzire ha kiengeditek?
Ha a kicsik csak nézegették egymást, az nagy előrelépés. Lesz még ebből barátság, előbb, mint gondolnád.
A saját cicusokra macskaszitter vigyázott, elérhető családtag hiányában. Jól érezték magukat, degeszre tömhették a hasukat. Murcikát tegnap alig érte kőrbe a hám:X
Örültek nekünk, mikor hazaértünk, nem volt semmi gond. Kb. egy órával a hazaérkezés után teljesen beindult a bolondóra. Éjjel Morfi letámadta Murcikát. Azt hiszem szerelmi őrület lett rajta úrrá. Másnap kasztráltattuk a kis fickót, amúgy is esedékes volt. Meg sem kottyant neki, kb. 20 percet, aludt, itthon kicsit pihengetett, de ha odamentünk hozzá, murrogott és hempergett. Aztán jól bevacsorázott és ment minden tovább, mintha semmi sem történt volna.
Egyer, mi Drvenikban voltunk (Makarska alatt 30 km).