utitars Creative Commons License 2003.07.18 0 0 94
Sziasztok:)

Koszonom az egyutterzo szavakat:)

Nos, nem hinnem, hogy az eletvitellel van gond. Amikor pl egy termeszetgyogyasz kezelt ezzel 6 evig, akkor hetente 3x jartam uszni es tornaztam is naponta(1 orat)+6 even at nem ettem semmilyen hust(vegetarianus voltam). Azota mar eszek, de csak feher husokat, vagyis szarnyast es halat, de abbol is nagyon keveset. Kb egy heten egyszer 10-20 dekat. Semmifele zsiros etelt nem eszem(utalom),s nem szeretem a fűszeres dolgokat sem, tehat megcsak vissza sem kell fognom magam.

Édeskicsilány kérdésére: kb 8 even at ittam kulonbozo gyogyteakat(termeszetgyogyasz altal felirt keverekeket, sot olyanokat is, melyeket konyvekbol lestem ki. A mai napig is sokszor iszogatok gyogyteakat.

Szoval amit lehetett, azert kiprobaltam:)
Most mar tudom, hogy egyutt kell elnem ezzel,s bele is torodtem. Egyedul az bant, hogy egy honapban 4 napot teljesen beszamithatatlan es hasznalhatatlan vagyok, s minden programomat ennek kell alarendelni. Ne tudjatok meg pl, hogy az eves szabadsagom idopontjat micsoda sziszifuszi kuzdelem megallapitani. Mert ugye az nem lenne jo, ha a 2 tengerparti het 14 napjabol 4-et fetrengek:) Persze meg igy is sajnos elofordul, hogy megtrefal a szervezetem es epp annyit kesik vagy siet, hogy meg eppen beleessen a szabiba:)

Igaz ugyan, hogy most nem sportolok, de jelentem tisztelettel: nem tapasztaltam változást SEMMIBEN az allapotomban, ha sportoltam, ha nem.
Ezzel tehat nem fugg ossze. Szerintem ez egy atok, amit biztosan kierdemeltem valamivel...