Törölt nick
2003.07.17
|
|
0 0
572
|
Szia!
Mi last minute-ban voltunk úgy, hogy miután befizettük még 2* módosult a hely is és az időpont is. Befizettünk először 8 napra, aztán telefonon lemódosítottuk 12 napra (mikor bennt voltunk, erre a kül. kb. 15000 lett volna, mire betelefonátunk, már csak 5500) és mire bementünk másodszor, ott volt a kitöltött szla a 12 nap áráról a kül-t pedig elfelejtették elkérni...
:)))) Mi mindig jól járunk ezzel, 2 éve Spanyolban majdnem u.ezt csináltuk, ott 2* FP helyett (kiderült, hogy mikor mi mennénk, már bezár az a szálloda) 3* TP-t kaptunk... u.azért az árért...
Ennyit a last minuteról...
Mi a 3* Marhabában voltunk, hihetetlen szuper volt, nekem jobban tetszett, mint a sok-sok 4*-os... a kaja rengeteg, nem kell sokat sorbanállni (ha nem pont nyitásra mész oda, akkor nem kell sorbanállni), kajamérgezést egyikőnk sem kapott, pedig sem alkholt nem ittunk reggel-este, se semmit. A barátnőm volt csak beoltva, én nem. Első 3 nap vigyáztunk, aztán már mindent ettünk mindennel, kivéve TOJÁST!!! Azt nem szabad!!!
Bogár, csúszómászó = 0
Medinával (Neckermann BAROMI DRÁGA és u.olyan rossz lehet a szervezés, ez sztem szerencsén múlik, én a Medináról is csupa rosszat olvastam, nekünk semmi problémánk nem volt, idegencvezetők szuperek, kaptunk egyből tengerre néző szobát, a repcsink össze-vissz 10 percet késett)
Sousse-ban voltunk, a 2 napos Szaharát ki ne hagyjátok, Tunisz-Kartago egyénileg sokkal jobb és többet látsz tizedáron!
Edit |
Előzmény: Vik63 (-)
|
|