Tomthumb Creative Commons License 2003.07.17 0 0 68
"Amúgy pedig jobboldalon fel kéne hagyni az azonnali és folyamatos szavazatmaximálási kényszer kísértésének engedelmeskedő csél-csap politizálással és valódi jobboldali programmal előállni és azt konzekvensen képviselni kellene."

"Majd a következőben megint lehet nagyokat mondani, de addig visszafogottabban pragmatikusabban, hitelesebben kéne politizálni, mert nem lesz átütő sikere egy unalomig lerágott csontokkal operáló kampánynak"

-ezek után nem tudom, nem értem mit vársz az ellenzéktől. Arra gondolsz, hogy a kormány hibáit/bűnügyeit ne tárja fel és ne hívja fel a figyelmet a közelgő/itt lévő gazdasági válságra, miközben konzekvensen képviselje a programját? Mivaaaan??? Hogyan képzeled el ezeket? Feláll Áder a Parlamentben és mit mond? Vagy üljön nyugton inkább?

Az utolsódra: nem az inkoherenciát kellene keresni, hanem a koherenciát meglátni. Gazdaságélénkítés (Fidesz-program) mellett lehet(ne) többet költeni, ugyanakkor nem feltétlenül kell egészségügy helyett Időkereket finanszírozni. Az ellenzéki kormánykritika nem egy-egy működési területet érint, hanem a globális fejcsóválás mellett a mindenkori konkrét hibára mutat rá.

Már ahogy én látom.

Előzmény: firstmaggio (66)