szalapala Creative Commons License 2003.07.17 0 0 674
Az 5 Konti úgy adja el az útjait, hogy ottkint telepített idvez várja az utasokat. Tehát elvileg nem ingyen van ottan a hölgy, hanem ártényező. Az, hogy őt ezért nem fizeti az iroda, ahhoz mi köze az utasoknak? (Pláne, hogy az ott befizetett utakért se mindig dolgozik meg a hölgy.)

Egyéb megjegyzésedre meg: Vad kollega a jelen állapot szerint az egyik legjobb utazási topic létrehozója és aktív gazdája, de ezzel szemben te ki vagyol ?
Eme - Vad kolléga és mások által fenntartott - topic az idei nyaralásunkhoz többet tett hozzá, mint jópár utikönyv, ellenben rólad eddig nem nagyon hallottam.

Na akkor nem is neked szólóan folytatnám:

Kedves topic-lakók! Örömmel tapasztalom, hogy krétai nyaralásom alatt elintéztétek, hogy hazaértem után, ezen a héten egymást érjék a Krétáról szóló kisfilmek:))
Szerdán este Travel Channelen 7-kor Kréta. utána egyből egy Santorini-félóra ugyanott. 9-kor a National Geograficon Santorini-film,amelynek fele Krétáról szól - persze a híres kitörés kapcsán, amiben felvetődik, hogy mintha nem a Santorini-kitörés intézte volna el a minoszi kultúrát, hanem utána más.
És csütörtök este -17-én, asszem 7-kor a Travelen a Go Greece sorozatban Kréta megint!

Még egy fontos kérdés: van-é köze a taverna szónak a tivornyához? (Mármint szóetimológiailag.)

Előzmény: ewet (672)