szalapala Creative Commons License 2003.07.17 0 0 673
Akkor a konkrét tények részletesen:
Sógornőmék Gramvousát megelőzően már résztvettek egy csehekkel közös kiránduláson. A buszon a hangszóróból árad a cseh szöveg, ezt túl kell kiabálnia kell a magyar idveznek,hogy értsék a kliensei. Eredmény: a magyarok sem,de a környékükön ülő csehek se igazán értik a nekik szánt szöveget a hangzavar miatt. Kölcsönös frusztráció mindkét oldalon.
Egy ilyen kirándulás után fizettek be Gramvousára, kikötve, hogy akkor mennek, ha nem a cseh busszal mennek.
Reggel az induláskor Patricia közli, hogy van egy rossz híre: mégis a cseh busszal mennek. (Sokkal tisztességesebbnek tartanám, ha a befizetéskor közli, hogy nem tudják garantálni a magyar buszt, ha nincs meg a létszám, nem aznap reggel.(Persze akkor hogy lenne zsozsó?)
És ezek után ő Chaniában leszáll, mert reptéri dolga van.(Az 5 kontinensnek egyébként nincs érkező/induló gépe Chaniában.) Így a befizetett túra átminősül egy sima cseh nyelvű buszjáratra. De akkor mért drágább kb. 50%-al a helyi áraknál?? Azokon legalább angolul vagy németül beszélnek.

A másik: miért egy 311€/hét árú kocsibérlést reklámoz a Patricia idvez, amikor szemben a szállással ugyanazt a kocsit ugyanolyan feltételekkel 145€-ért ki lehetett bérelni? A környéken egyébként egyik rent-a-car sem volt 220€ felett abban a kategóriában.
Ezt mivel lehet magyarázni?

Előzmény: Norbaja (665)