Güsziológus Creative Commons License 2003.07.16 0 0 3938
Köszi.

Úgy látom, hogy van kínálat.
Elég sok az átfedés az általam eddig ismert vendegvaro.hu és falvak.hu lapokkal, de kétségtelen, hogy SOMOGYORSZÁG PR-ja korszerű és jó.
Egy kis "kritika".
A falvak.hu lapon található településlista, mely "kimásolható", ezáltal saját dokumentumban elhelyezhetők a linkek. Ez nekem nagyon fontos.

Mivel épp tegnap este jutottam el egy mérföldkőig, közzétenném az eredményt.

Az AK kezdetekor nem számoltam meg a településeket, melyeket felkeresek, de most, hogy a regisztrálás befejeződött, 63-nál tartok. Ennyi térkép (zömében terkepcentrum), ennyi kutakodás a neten. A mérföldkő egyúttal azt is jelenti, hogy már 200 településen vagyok túl, ennyit kerestem fel az elmúlt 2,5 évben. Igaz, még nem teljes a lista, hisz az OKT csak részben van meg. A Corvin által érintett települések viszont benne vannak.

A regisztrálás nálam azt jelenti, hogy egy táblázatban feljegyzem a település nevét (ha nem önálló, akkor a "fő"települést is), feljegyzem azokat a túrákat (OKT, RP-DDK, AK, stb.), melyek áthaladnak a településen. Ha van ttúra, akkor azt is. Tegnap késő este rögzítettem az utolsót (AK), ma lesz a szupervízió.
Namármost ide lenne jó beilleszteni a linkeket. A falvak.hu esetén ez a lehetőség adott, mely igen hasznos, hisz nem kell "kalapálni".

Azt hiszem, hogy nyugdíjig elleszek a táblázattal:o)

Előzmény: Zete (3936)