Törölt nick Creative Commons License 2003.07.13 0 0 886
Említetted a BBC esetét. Nem hazudtak, hanem egyszerően megállapították, hogy Blair által említett vegyifegyverek irakiak által történő állitólagos bevetését nem tudták bizonyitani.A BBC szerint Blairt kormányának titkosszolgálata félrevezette.
Nos, ha Irak elleni háborút az ottani vegyifegyverek létezése indokolta, akkor a háború jelen állás szerint nem más, mint egy független állam elleni támadás.Lehet magyarázni Husszein szemétségeit, de ez önmagában nem indok egy háborúra. A történelem sokszor bebizonyitotta, hogy a nagyhatalmak előbb utóbb megbuknak. Nézd meg a római birodalmat, az oszmán birodalmat.
Az ottani térség próblémáját nem háborúval kell megoldani, mert az nem vezet sehová. Afganisztán problémája a példa erre. De ez én véleményem, amelyet épp a BBC egykori véleményei is alátámasztanak. Nekem ez önigazolást jelent.
Pont az angol BBC példája az, hogy lehet független egy sajtó. A BBC ráadásul államilag is kap támogatást de a függetlenségét képes megtartani.
Nálunk pont ez nincs meg. Nekem hiába mondod, hogy a magyar sajtóban jelentéktelenek a szereplők, mert nem igy van. Sőt - már többször leirtam-, hogy a médiapribékek jelentős része kiszolgálja a hatalmat. Főleg az MTV esetében bizonyitottak a dolgok. Friderikusz esete bizonyitja, hogy a kereskedelmi tévéknek nem kellett mert nem volt reklámértéke a műsorainak, ráadásul hatalmas kltségekkel műkődőtt.
Most a közszolgában megtalálható, gyenge teljesitmény, alacsony nézettség, tárgyi tudás hiánya. Még György Péter is erőteljesen és jogosan kritizálta. Pedig nem állók vele sok esetben egy véleménnyel de most igaza van. ÉS igaz ez az egész politikai műsorokra.
Ha most bizonoys dolgokban György Péterrel egyetértek ebben az esetben, akkor balliberális vagyok?
HA Orbánékkal azzal értek egyet, hogy a magyar cégeket kell abba a helyzetbe hozni, hogy a nyugati cégekkel versenyképesek legyünk, akkor Orbánnyaló vagyok? Ha Csurka Istvánnal értek egyett, aki a magyarságért áll ki keményen akkor MIÉP fan vagyok? Ha azt mondom, hogy a bérből és fizetésből élőknek és az egyszerű embereknek a
Kádár rendszerben kiszámitható volt az életük, akkor Türmer fan vagyok?
Azt irtad, hogy elvakult vagyok- Köszönöm a cimkézész jól esett. Az a baj, hogy csak cimkéztek és skatulyáztok embereket. Az igazság nem egylrtelmáen egy párt véleményében van, de nem is egy miniszterelnöktől függ.
Eörsi István mondta, hogy Csurka véleményében nagyon sok balodali beállitottság.
Látod milyen érdekes dolgok/vélemények is előfordulhatnak. Sőt, néha van is igazság a dolgokban.
Olvasd el a globalizáció elleni megnyilvánulásokat és véleményeket a honlapjukon, hogy hová vezetett pl. az egészségügy privatizációja a fejlett nyugati országokban.
Hs egy fejlett országban gondot okozott, akkor egy gyengén fejléett országban ez hovávezethet.
Ha most azt mondod, hoyg EU ellenes vagyok, akkor tévedsz.
Ha én véleményt fejtek ki, akkor arra igyexem felkészülni és infokat szerzek hozzá.
És bár jobboldalinak tartom magam, azért van bennem liberális-szocialista-miépes-munkáspárti és még ki tudja milyen gondolat is.
Előzmény: alfredoo (879)