bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.07.13 0 0 69

kinek a levesébe köpött bele??

Hát biztos hogy nem liberális oldalról vártak volna egy ilyen kirohanást a valóságshowk ellen..
Ha konzertvativ oldalról jön a kritika, akkor az árokbetemetők ugyis lemossák a napirendről, hogy te ugyis fasiszta vagy, meg tudjuk, a népnemzetiek kikelnek a kúlturszenny ellen, a globális mocsoktól..
Csakhogy Korniss nem a konzervativ oldalon van, és ezért érte sokkszerüen a liberálisokat, ezért kiállják ki árulónak..
A liberális média levesébe köpött bele, szóval már ott is olyan szintre jutott az undor ettől a mocsoktól, ami árad nap mint nap, hogy ez tényleg ez közös pont lehet a jövőért aggódó embereknek, párt és ideológiától függetlenül..

néhány idézet az interjúból:
Korniss: Ez aljas.. Ti attól lesztek vkik, hogy csináljatok ugy mintha magánéleteket élitek, de ez a játék nem arról szól, hogy vmit megtudtok magatokról, hanem arról, hogy meddig engedelmeskedik az a szerencsétlen közért tanuló aki beverekedte oda magát, meddig engedelmeskedik Stohl Andársnak, a tévétársaságnak..

Mészaros: van ebbe vmi Cippolai..
Korniss: Igen ördögi, ördögi..
Mégiscsak egy hivő ember vagyok.. nem akarok szembehazudni, az kétségbeejtő, hogy Hankiss, aki egy tehetéséges művelt ember, hogy ezt az ördögi ajánlatot támogassa.

Pénzt lehet keresni semmivel, megmutathatod a csókodat 2millió embernek, egészen a fekáliád bemutatásáid, addig ameddig a tévé társáság kedve szabja, azért hogy bizonyits, hogy a pénz a mindenható..