glycerin Creative Commons License 2003.07.12 0 0 782
"Ööö... ha jól tudom nem mutogatásról volt szó, hanem sima felvonulásról..."
Ez mondjuk nézőpont kérdése, de a büszkeség címén való felvonulás -nekem- inkább egyfajta magamutogatás. A többi 2068 ember szájtáti tömeg, ez az egész nem róluk szólt.

A szépek dőlt betüvel volt és arra vonatkozott, hogy nem vonzó/nem az esetem az azonos nem. Valóban, itt hetero magamutogatást követtem el, hogy tisztázzam a szexuális hovatartozásomat. Mindazonáltal ez egy db. hozzászólás egy topicban...

"Egy ellenkező nemű homoszexuális soha nem kelthetné fel a szexuális étvágyadat..."
Nem is gondoltam az ellenkező nemü homokosokra vagy leszbikusokra. Ők valóban felkeltik az érdeklődésemet, de hiába. :-)

"Akkor nézz tükörbe..."
A FRANCOKAT! Ez a topic erről szól!!! Máshol nem ugrálok, ha valaki homokosnak néz, csak mosolygok és kijavítom. Megesett már. :-)

"Valaki úgy érzi ott a helye, mert ha a melegek nem álltak volna ki az utcára az elmúlt években és nem KÉNYTELENEK provokálni, akkor az ügyük nem haladt volna előre. De egy biztos. Senki sem azért megy oda, hogy mindenkivel tudassa, hogy ő buzi, és nem azért, mert önmagába szerelmes..."
Mondd csak, mennyire haladt előre a melegek ügye? Mi nektek az előrehaladás? Miért kénytelenek PROVOKÁLNI??? A L'88 csoport is mondhatja ezt...
Persze, a meleg büszkeség napján nem azért megy oda, hogy tudassa, hogy ő meleg. Na ne etess! :-)

Az 'önmagába szerelmes't úgy értettem, hogy annyira más egy nő, mint egy férfi, hogy szerintem a homkosok kicsit önmagukba szerelmesek... de ez csak asszociáció volt, ne foglalkozz vele, jó?

A legutolsó kérdés csak érdeklődés volt. A választ köszi! Célzás csak annyi volt benne, hogy ez egy jó reklám a melegbároknak. Vagy inkább jó reklám a melegségnek. Te úgy mondanád, hogy: 'Ügyünk előrehaladását segíti.' De ez csak élcelődés! ;-)

Előzmény: Cs. András (775)