melch Creative Commons License 2003.07.10 0 0 327
Sziasztok!

Jó olvasni, hogy vannak sikeresebb történetek is, mint a mienk. Aki olvasta a topikot régebbről az tudhatja, hogy nálunk az elhatározás már megtörtént, mind nejem, mind én szeretnénk nyitni a többes felé, de valahogy nem jön össze. Azon kezdtünk el gondolkodni, hogy lehet, hogy bennünk van a hiba, pedig mi elég nyitottnak érezzük magunkat. Van pár, akivel már régóta vagyunk rákészülős kapcsolatban, de hónapok óta nem jön össze. Hirdetéseink is vannak több helyen, de még csak jelentkezők sem nagyon vannak. Többen jelentkeztek már hogy beszállnának harmadiknak. Elkezdtünk levelezni, de a személyes találkozásig még senkivel nem jutottunk el.

Nem csak hirdetés útján idegenekkel, de barátokkal is próbálkoztunk. Sajnos ott sem találtunk pozitív visszajelzésre, szerencsére a barátságunk nem viselte kárát a próbálkozásnak!

Szóval most eléggé tanácstalanok vagyunk, szeretnénk valamit, nem is vagyunk a legrondábbak, inteligensnek is gondoljuk magunkat, mégsem sikerül összejönnünk senkivel.

Vannak vajon hozzánk hasonló sikertelen próbálkozók vagy ez tényleg csak a mi problémánk? Mert ebben az esetben lehet, hogy ez nem való nekünk és lehet, hogy inkább más elfoglaltság, mondjuk a kékfestés :) után kellene érdeklődnünk.:)