Rxdns Creative Commons License 2003.07.08 0 0 20
No igen...
Én épp azon gondolkodtam, hogy a Riga mit tud, hogy hetente megesz egy bowdent, meg egy kondit.. Az elektronikát nemigazán vágom perfekten, szóval nem mélyedtem bele, hogy mitől tudja tönkretenni a kondit, de nemhinném, hogy egy ugyanolyan kondival egy simson sokkal tovább bírta volna. lehet, hogy tényleg szarokat árultak bele. De azt, hogy megeszi a bowdent, én arra kentem, hogy szar bowdeneket árultak, rosszul vezették el őket, és nem voltak beolajozva. Szóval szerintem egy jól megcsinált Riga igenis megbízható tud lenni. Anti is Szlovákiába járt Rigával...

A mai újgazdag fiatalokon énis kitudok kicsit akadni, de csak azokon, akiknek apuka vet egy kétmillás gépet, és a picifiú nem tud motorozni, nem ismeri a kreszt, és kibaszottul fennhordja az orrát. Na az ilyeneket nagyon nem bírom. Sőt, a majomrobogósokat sem csíptem nagyon, de egy verseny után egy világ omlott össze bennem, de egy rossz világ, és lett helyette egy jobb világ :))) ugyanis egy Dioval versenyeztem (én a Szimóval voltam), és miután nagyonnehezen lehagytam, és kiguruétam egy benzinkútra, intettem neki, és ő visszaduddantott, meg intett. Ezek után teljesen máshogy gondolkodom a robogósokról, és azóta nem csak azt nézem, hogy milyen a motorja, hanem hogy milyen ember ül rajta. Egyszer egy zsír új Aprilián egy srác ült, rövidgatya, atlétatrikó, csak a feje tetejére biggyesztett sisak, nem vette fel csak a feje búbjára tette, no és a legjobb, hogy mezítláb volt. Na az ilyeneket megvetem. Ha már motorra ül, minimum hogy nem papucs, nem szandál, hanem cipő, és vegye már föl rendesen azt a sisakot... jajj, nem prédikálok tovább..

Ja, és én is nagyon örülnék egy Rigának. Egy bő hónap múlva lesz! csak költözzünk már a házba, ahol van angy garázs, mert ide a panelba nem hozhatok még motort, örülök hogy itt tarthatom a Simsont.

És Szocimotorok mindörökké!

Előzmény: Rezorr (19)