elbéjé Creative Commons License 2003.07.08 0 0 612
"Tehát egy mintát vesz alapul, amit igyekszik követni. Ha ez a minta homoszekszuális, akkor azt igyekszik követni, ha pedig heteroszekszuális, azt veszi alapul.
Ilyen egyszerű! "

Ez bizony korántsem "ilyen egyszerű" a szülői mintakövetés, genetika és az egyéb, a mai gyerekeket különösen korán érő társadalmi hatások együtthatóját régóta vizsgálgatják olyanok, akik értenek is hozzá, és nem gondolják, hogy pápábbak a pápánál is. ( mint egyesek)
És még ők sem jutottak dűlőre az ügyben, mint ahogy az ember természete, hajlamai és tanult viselkedése olyan bonyolult ötvözet, amit nem könnyű "feltérképezni".
Én nem tudnám kimondani, hogy igenis nevelhessenek homoszexuálisok gyerekeket, de adott esetben sokszor ennél lényegesen több veszélyt láthatnék a látszólag, külsőleg, társadalmilag "minden rendben van náluk" pároknál, a rémségek kicsiny történetei nincsenek kiírva a családok ajtaira.
A pornográfia térhódítása miatt például még senki nem sápítozott, hogy "jaj mi lesz a gyerekekkel", pedig többek között a gátlások totális felszabadításának köszönhető a pedofilok önfelszabadítása is, akik a gyerekek megerőszakolását is afféle kis szexuális játszadozásnak tartják. Egyáltalán időnként döbbenet, hogy hogy bánnak nálunk a gyerekekkel, ahogy sok más kiszolgáltatottal. Ebben a helyzetben rendkívül farizeus és diszkriminatív hozzáállás pont a homoszexuálisoktól megtagadni ezt a lehetőséget, és azért azt már erősen mondogatják a téma kutatói, hogy pusztán a magatartásminta senkit nem tesz sem homo- sem heteroszexuálissá.

Előzmény: Brekkentsch (601)