Törölt nick Creative Commons License 2003.07.07 0 0 127
Kedves Probatbicol?

Én elismerem, hogy a MN ügyei nem tiszták. Persze értem én, hogy ilyenkor hőbörögsz, de akkor nem hallottalak hőbörögni, amikor a Népszabadságban az MSZP házi alapitványa az Ilyés alapitván jutott tulajdonhoz. Valahogy ott mindent rendben találtál. Érdekes.

Más.

Imádom azt, amikor "felelősen gondolkodó "független", baloldali "tekintélyek" sóvárognak egy "Ajrópunios" szinvonalú lapra. Hihetetlenűl álszent magatartás ez. Mint ahogy az is, hogy a mostani kormány mindent meg tesz, hogy minél kevesebb pénz menjen az MN-be, illetve, hogy minél drágábban tudja magát előállítani. Így az adott lap kényszerpályára kerül. No és ilyenkor hőbörögni gusztustalan.

Ugyan ez a fajta kényszer vonatkozott minden rendszerváltó pártra, kivéve az MSZP-re, amelyik úgy örökölte a hatalmas vagyont, hogy közben minden gazságért mosta kezeit. Ez is gusztustalan. Mert nekem senki ne próbálja bemagyarázni, hogy egy párt a 90-es évek elején talpon tudott volna maradni stiklik nélkül. Egyszerűen azért mert nem volt esélyegyenlőség. Elég ha csak az ingatlanvagyont vizsgáljuk.
Tény, hogy a Fidesz is csinált hasonló stiklit. Tény az is, hogy törvényes volt. Nem tény, de azért aki normális, beismeri, hogy etikátlan volt.

DE!

Hogy az a párt verje a tam-tamot, aki a kezdetektől fogva, hatalmas előnnyel bírt, és erkölcsi tanmesét adjon elő, az szintúgy gusztustalan. Erkölcs prédikáció egy olyan párttól, amelyik nyertese volt a rendszerváltásnak, akik között ott vannak a múlt rendszer lojális kiszolgálói, pofátlanság

Ezért tartom pofátlanságnak a baloldal olyan zugolódásait, mint amiket te irogatsz.

Tudom, hogy nektek baloldaliaknak az tetszett volna igazán, hogyha a jobboldal orgánumai, becsületesen vagy létre sem jöttek volna, vagy tönkrementek volna. És akkor lehetne 100% egyoldalú sajtóviszhang, ahol a jobboldalt a 168 Óra képviselné.

Nem vagytok normálisak!