quizas Creative Commons License 2003.07.05 0 0 14
Sziasztok!

Nextdoor,
De jó, hogy van végre egy szülői tapasztalat! Egy csomó kérdést vetett föl bennem. van még kedved válaszolni rájuk?
Azt már leírtad, miért nem tetszett a Rogers. Elmondanád, hogy mikor odavitted a gyerekedet, miért ezt az iskolát választottad? És előtte hova járattad?
Szerinted milyen típusú gyereknek való ez a suli (azaz ki teljesít jobban benne, mint egy hagyományosban)? Melyik osztályokban jellemző leginkább a fluktuáció (és tanítófüggő vagy inkább továbbtanulás miatti)?Milyenek a gyerekek és milyen családok viszik oda a gyerekeiket (anyagi, kulturális háttér)? Mit fedez az alapítványi hozzájárulás és miért kell külön fizetni?
Lehet, hogy vakmerőség, de mit gondolsz, a fiad nem akarná leírni, amit gondol a Rogersről?

Bokor,
Én is egyetértek a férjemmel (mindketten ilyen iskolába jártunk). Ezzel együtt sok olyan dolog van, ami tetszik nekem abban, amit a Rogers állít magáról, és szeretnék informálódni. A lakótelepi két suliról pedig sokkal könnyebb ezt megtenni, mint a Rogersről, ami eleve csak akkor merül föl - mint az EGYIK lehetséges iskola a kerületben -, ha az itteni két suli egyáltalán nem tetszik ÉS van pénzünk arra, hogy legalább 4 évig odajárassuk a gyerekeket. A nagyobbik most múlt kétéves. :-)) Szóval most kezdjük az adatgyűjtést, hogy ne elhamarkodottan ítéljünk.

quizas