Skorpió Creative Commons License 2003.07.01 0 0 436
Ez szar ugy. Ezek szerint se te, se en nem vagyunk magyarok, hiszen magyar allampolgar nem kaphat ilyen igazolvanyt,

Ne terelj, ki beszel itt magyar allampolgarokrol ? Mari neniröl es Jozsi bacsirol van szo, ugyanolyan roman (ukran, szlovak) allampolgarokrol, akik pl. egyazon Erdelyi varosban, egyazon utcaban laknak, mindketten magyarnak valljak magukat, csak hat egyikük kaphat, masikuk nem kaphat Magyarigazolvanyt. Szar ügy, tudom, nehez ezt megmagyarazni, neked sem sikerült.

Szerintem aki ukran polgarhaboruval meg roman vendegmunkas-aradattal riogat ugy, hogy jol tudja, amit mond az szintiszta spekulacio, az mar a torvenysertes hatarat surolja. Masreszt pedig aki az ilyesmitol retteg, annak valami sulyos baj van az aranyerzekevel.....stb

Nos, nezzük a törtenelmi tavlatban elhanyagolhato elmult negyedevszazadot, azaz 25 evet, es csak Europaban es csak egy-ket szoban:
Csendes (barsonyos) forradalom Csehszlovakiaban, Magyarorszagon, Bulgariaban. Kevesbe csendes Lengyelorszagban. Csehszlovakia szetesik Fegyveres polgarhaboru Romaniaban, nemzetisegi összecsapasok szinten Romaniaban, Szovjetuniobol a balkani allamok kilepese, Lett, Litvan, Esztorszag megalakul. A Szovjetunio szetesese. Delszlav haboru, Szarajevot szarra lövik, Jugoszlavia szetesese, szerb-horvat-koszovoi albanok- macedonok haboruja, mindenki mindenki ellen, nepirtas, USA szetbombazta a szerbeket, jut belöle Vajdasagnak is. Albania nem mond le Koszovorol. Török- görög hatarvita.
NDK beolvad NSZK-ba. A ket halalos ellenseg USA/Oroszorszag puszipajtasok.

Namarmost nagy vonalakban ez (is) törtent az elmult bö ket evtizedben. Es ezek utan te aranytevesztesröl beszelsz, mikor nem tartom lehetetlennek, hogy zavaros politikai helyzet alakuljon egy környezö orszagban. Hol elsz, kiralylany ?

Ez olyan szep, hogy muszaj teljes egeszeben ideznem:
Ritakn talalkozom akkora paraszttal itt a forumon, akinek a hozzaszolasat olvasva azt erzem: ezt az embert siman agyon tudnam verni, ha talalkoznek vele. Stilusod tenyerbemaszo es egeszen nyilvanvaloan tudom most mar azt is, hogy miert. Mert ugye, ha az ember elvegez egy munkat, akkor azert altalaban fizetseg is jar.

A kerdesre ujfent nem sikerült valaszolnod, ellenben az anyazasod perfekt ! A tehetetlenseged agresszioba csap at, ne aggodj, tipikus. Sajnos ki kell abranditsalak, nekem nem fizetnek. Bukta.
Viszont varom az erveidet. (azt sem banom, ha fizetnek erte. (:-)))

Ha Magyarorszagon a roman nemzetisegiek a roman himnuszt es a roman cimert tekintnek sajatuknak, en hamar megmutatnam nekik az elsö magyar-roman hataratkelöhelyet.
Ezt mar inkabb nem is kommentalom.

Ezek szerint egyetertesz azzal, ha ma Magyarorszagon valakinek a roman himnusz es a roman cimer az igazi. Ez is egy velemeny. (:-(((

Tudod, van olyan tudomany, hogy Szociologia, es vannak ennek müvelöi. Talan beszeld meg velük.
Beszeltem veluk. Azt uzenik, hogy hulye vagy :)

Erveles helyett poenkodsz. Kinodban.
De nezzük tovabb:

Az egyen nemzethez tartozasa ugyanis nem szociologiai kerdes.
Elöször is ez marhasag, miert ne lenne szociologiai kerdes (is) ? Persze hogy az ! De en nem is erröl beszelek, hanem arrol, hogy milyen modszerek vannak, mellyel jo hatasfokkal megalapithato, hogy ki hova tartozik. Az egyik ilyen a szociologusok altal hasznalt modszer. Ha nem fogadod el, magadat csapod be.

Igen, az amerikaiak foleg a bolcsessegukrol hiresek :) Ezert is lehet oket peldaul ketszaz dollarossal atverni, mert ugye ami ugy nez ki, mint egy penz, olyan szaga van, mint egy penznek, es olyan szamok vannak rajta, mint a penzen lenni szoktak, hat hiszen az penz :))

Arrol nem tehetek, hogy egy közmondasban rejlö bölcsesseget nem tudsz ertelmezni. Megint marad a tehetetlensegedet leplezö guny.
Amugy tudtad, hogy USA-ban magasabb szinvonalu az un. közepiskolai oktatas mint Magyarorszagon ? Es ha megnezzük a mai magyar felsöoktatast, hat nincsenek illuzioim. Igen közeli forrasbol nemreg hallottam olyan egyetemistakrol, akiknek csak a nevük leirasa nem okoz gondot. Nem egyröl, nem kettöröl. Es magyar egyetemistakrol beszelek, nem amerikaiakrol.

Előzmény: angyalhentes (435)