SkóT Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40133
Hát nem megelőzött itt is ez az alak???
Baloo: ez nálad a munka? :-)

"Rövid" beszámoló.
Úszás, (17:25) amit annak köszönhetek, hogy én voltam a legerősebb verekedő :-)) De tényleg, elég gáz volt az eleje. Persze a mellúszók elölről kezdtek, a gyorsabbak meg hátulról, így volt ám keveredés. A fordulóknál mellre váltottam, mivel ott ismét összetömörült a társaság és inkább a sebesség vesztés mint a merülés. Ráadásul gyorsban nem tudtam kerülgetni az embereket. (értsd: ütközés, leütés, fejbeverés, pofánrúgás, ráúszás)
A depózás nekem teljesen új volt. Köszönet a kellemes leányzónak, aki már ott várt és megfogta a ledobált cuccaimat, majd a tatyóba rakta. (legközelebb a telefonszámomat felírom a törölközőmre) Még a pólómat is segített felvenni. (ha ez nem szabályos, akkor nem is segített :-) )Én már nem is néztem micsinál, mert tovaszalattam gyojsan gyojsan a kerót tolva. A zokni, cipő stb. felvétele után 20:46-kor vágtam neki a 20km-nek, de már az elején látszott, hogy nem lesz valami fényes. Nem volt boj ahova beszálljak és a többség lassabb volt nálam. Pár lufiember megelőzött, de aztán kipukkantak. Egy idő után mégiscsak összeszedtem magam és nyomtam "nagyon"(értsd: magamhoz képest). Egy idősebb emberke beállt mögém, aztán mégegy és pár méter kivételével behoztam őket a célig. Becsületükre legyen mondva, hogy megköszönték. (miután az egyik úgy lefutott, hogy nocsak) Szóval a tekerés után 59:06-nál kezdtem futni. A depózás egy kis szaladásból, meg egy korty izoié ivásból állt. Itt kezdődtek a gondok. Régebben próbálgattam tekerés után futkorászni, de elfelejtettem, hogy miért is nem csinálom én ezt mostanság. Ráadásul megfeledkeztem a power gél szürcsölésről is, így ezt pótoltam, de hirtelem semmit sem jelentett. Az első körben a koporsóm színén töprengtem valamint azon, hogy kire hagyjam a kerómat. Aztán megelőzött egy nagyon nagydarab ember, ami igencsak csípte az orromat, de képtelen voltam tartani vele a tempót, így olyan 50 méterről követtem (,hogy ha aknára lépne, ne vesszek oda). :-) Aztán jött a csoda. Az a power izé kezdett hatni, vagy kilazult a lábam (nemtom), de a kezdeti 177-es pulzusom szépen lassan visszaesett 165 körülire és éreztem, hogy a második kör jobb/gyorsabb lesz. (még szép, mert az első kili 6 perces volt, de ezt el ne mondjátok senkinek!) Lassan és megfontoltam kezdtem befogni a bácsit, aki szegény kukucskált hátra sűrűn. Úgy tett, mintha valami versenyen lenne. :-) Ekkor már nyeregben éreztem magam és ahogy Future mondta anno, úgy futottam el mellette, hogy még a kedve is elment a versengéstől. A befutónál bemondták a nevem, miegymás. Nagyon nagy feeling volt dobogóra felfutva beérni. Balooval pacsiztunk párszor futás közben és voltak ismerős arcok, akik a partvonalról beszóltak (nem ám szurkoltak. Igaz, Tompusz?), de nagyon jó érzés volt ott lenni.

Összidőm (tudtommal) 1:25:56, de a hivatalos eredményhírdetést nem vártuk meg, mert Baloonak "dolgozni" kellett Budapesten. Össszességében jó érzéssel zártam a mai napot, miután ettem-ittam és kaptam végre levegőt. :-)Asszem a futáson a behalás és a kerékpáron a gyengélkedés csak fejben probléma. A tekerés vége és a futás vége is sokkal-sokkal jobb lett, mint az azt megelőző táv.
Hát ennyi.

Hja, ez nem a triatlon topic? Bocsi! :-)