Boszorka Creative Commons License 2003.06.28 0 0 608
Érdekes, hogy a Kékgolyóban képtelenek betartani az időket, ugyanez a MÁV kórházban lehetséges. Ismeretség se kell, az orvos beutal, egyeztet egy időt és kész.
Engem elküldtek tavaly egy látótér vizsgálatra a Honvéd kórházba. Meg volt az időpont és ott voltam pontosan. Erre közölték, hogy ja a Katinka ma nem jött be adunk másik időt. Privát voltam és balhéztam rendesen de nem akadt egy orvos se, aki kegyeskedett volna megcsinálni azt a nyomorúlt 10 perces munkát.

Igenis hiszem, hogy meg lehet tanítani az embereket arra, hogy csak előzetes egyeztetés után mehetnek orvoshoz. Ez pl. az egykori DDR-ben is működött, igy az egyesülés után nem okozott sokkot ez a rendszer.

Ja és most kivételesen Tölgyem egy kis kritika. Ebben az ügyben te is beleesel abba a tipikus magyar betegségbe, hogy gondolkozás nélkül rámondod valamire, hogy ezt nem lehet megcsinálni. Mikor még külföldiekkel együtt jótékonykodtam itthon, ettől mindig gutaütést kaptak a valódi külföldiek, hogy miért mondják itt a magyarok mindenre gondolkozás nélkül, hogy ezt itt nem lehet megcsinálni. Mi sokszor bebizonyítottuk, hogy lehet és mellesleg sokmilliós műszereket vettünk egy gyerekkorháznak.

Előzmény: tölgy (605)