Kedves volt és leendő hazámfia, volt és leendő nemzettársam, Macisajt !
Van egy megjegyzésed, ami miatt nem tudok uralkodni magamon és megint hozzá kell szólnom:
" a legrondább az volt, mikor azt terjesztették, hogy Németh Zsolt kijelentette " könnyebb egy tevének a tű fokán átbujni, mint román vendégmunkásnak Magyarországon munkavállalási engedélyt szerezni" " - idézet bezárva.
Nézd én nem tudom, hogy pontosan mit mondott Németh Zsolt (aki ugyebár egy politikus, ma ezt mondja, holnap azt), de tudom, hogy a már szinte automatikusan kapott munkavállalási (munkáltatóm által beadott) kérelmet elutasították (egy hónapig munkanélküli voltam) és úgy diszkréten megsugták, hogy az volt az utasítás a választási kampány idejére, hogy "aki munkavállalási engedélyt kiad egy románnak, az már mehet is" - románon természetesen az erdélyi magyar is értendő.
A dolgot bizonyítani nem tudom (és nem is akarom...) de ha valakinek rálátása van ilyen adatokra, ellenőrizze már le, hogy tavaly február-március hónapokban hány "román" kapott munkavállalási engedélyt, mondjuk összevetve az év többi hónapjával ?
Mindenki gondol amit akar, így én is. Amúgy a Németh Zsolt akár szimpatikus is lehetne, ha nem lenne politikus.