Skorpió Creative Commons License 2003.06.27 0 0 333
H.Macisajt !

De jellemző, hogy nem is tudja ezeket az agyamentségeket semmilyen hiteles forrással sem alátámasztani

Miert kenyszeritesz ra, hogy mar koran reggel beleverjem az orrodat a materiaba ? Este 6 elött sosem szoktam, mi itt vigyazunk egymas egeszsegere, mert tudod ez Magyarorszag, nem Balkan. Ideje lenne megszoknod.(:-)))
---
Ezt irtam ill. Ez van az Orban-Nastase paktumban, (illetve a megjegyzesem):

No lassuk:

"2. A kedvezménytörvény hatálya csak Magyarországra érvényes, illetve Romániában a külképviseletekre. (Romániában nem állítanak fel bizottságokat, a magyarigazolványok kiadására csak a Magyar Köztársaság területén van lehetőség, illetve a romániai magyar külképviseleteken, konzulátusokon.) "

Ezek a szervek illetve egyéb szervezetek Románia területén csak - egyéb hivatalosan igazoló iratok híján - jogilag nem kötelező erejű információt szolgáltathatnak.

"3. Romániai magyar szervezetek Románia területén nem adhatnak ki olyan ajánlásokat sem az igazolványra, amely a nemzetiségi hovatartozásra vonatkozik."

5. A magyar ajánlószervezetek vagy egyéb szervezetek Románia területén nem adnak ki olyan ajánlást, amely az etnikai eredetre vagy egyéb feltételre vonatkozik.

"4. A magyar kormány ígéretet tett arra, hogy nem támogatja a romániai magyar politikai szervezeteket a román kormány beleegyezése nélkül."

10. A Magyar Köztársaság nem nyújt támogatást a romániai magyar politikai szervezeteknek, kivéve, a román hatóságok előzetes értesítésével és hozzájárulásával.

"5. A román állampolgárok - nemzetiségi hovatartozásuktól függetlenül - azonos feltételek mellett vállalhatnak munkát Magyarországon. "

Minden román állampolgár, származására való tekintet nélkül, a Magyar Köztársaság területén érvényes munkavállalási engedély alapján ugyanazokat a munkavállalási feltételeket és elbánást élvezi.

"6. A román külügyminiszter kérésére nem került be a törvény szövegébe a vállalkozóknak nyújtható támogatásról szóló rész."

Nincs is benne.

"7. Az igaz nagy veszteseg, hogy mas orszagok is verszemet kaptak, lasd Szlovakia. "
"10. A paktummal nyilvánvalóvá valt, hogy Szlovakia, Ukrajna stb számára is, hogy Budapest mindent benyal, emiatt kevesebbel ök sem erik be."

Ugye, ugye ....

"8. A román jogosan artikulalhatja Europa, a vilag fele, "latjatok, mi meg a necces státusztörvényt is elfogadtuk, mit dumalnak a magyarok elnyomasrol ?"

Egyertelmü.

"1. A Statusztörvenyböl kedvezmenytörveny lett. (Romániában nem érvényes a Státusztörvény.) "
"9. A "kedvezmenytörveny"-böl csak a kedvezmeny lett kiherelve. Egy kedvezmenytörvenynel ez nem nagy siker. "

A fentiekböl következik.

Nezd H.Macisajt, nem vagyok en gyogypedagogus, hogy minden hazugsagodra felhivjam a figyelmet. Ha lesz barmifele erved, arra reagalok, egyebkent nem. (Persze a nepbutitast nem fogom elnezni meg neked sem.)