Alexander the Great Creative Commons License 2003.06.26 0 0 327
Nézzük a tényeket.

az eredeti státusztörvényt anno a szomszédaink közül ukrajna,horvátország,szlovákia és szerbia elfogadta.azt mondták,hogy örülnek annak,hogy a magyar állam ukrán,szlován satöbbi állampolgárokat támogat.
semmi bajuk a törvénynel,nem fedeznek fel benne semmi területenkivüliséget,az irodák is működhetnek,annyit állítunk fel amennyit csak akarunk és ott ahol akarunk.

elleneben szlovákia és románia az ősi magyargyűlöletüktől vezérelve élből elutasították a törvényt.nyilvánvalóan nem lehetet vele probléma mert ha a szlovánoknak vagy a szerbeknek megfelel akkor mi zavarhatta a románokat,szlovákokat.

a választ tudjuk.az,hogy a magyarok esetleg nem fognak eltünni az "ősi" román és szlovák földről.

ugyanis ezekre az államokra magyarország potenciális veszélyt jelent pusztán a létével is,hiszen ennek a két ország nagyrészt annak köszönheti a létét,hogy a történelmi magyarországot megsemmisítették.máig is milliónyi magyar él ezekben az országokban és bizony jól tudják pozsonyban és bukarestben,hogy amilyen könnyen és hirtelen megkaparintották ezeket a terülteket olyan hamar el is veszíthetik őket.ezért igyekezenk rohamtempóban eltüntetni a magyarokat az országukból.

a nyugati diplomaták semmit nem változtak 1920 óta.akkor sem volt fingjuk sem a kárpát-medence valós etnikai,gazdasági és történelmi viszonyairól és mint kiderült most is úgy szavazták meg a jürgens-jelentést,hogy nem is ismerték a szövegét,azt sem tudták,hogy mi áll benne.

szégyen.