Skorpió Creative Commons License 2003.06.26 0 0 306
Ejnye BaSand, nem voltal Te mindig ilyen 1szerü. :-)))

Magyar - román egyetértési nyilatkozat talán nem is volt?
Dehogynem volt, a teljes kiszolgaltatottsaggal. Amire utaltam az az, hogy kölcsönös elönyeket tartalmazo megallapodast nem kivannak kötni a szlovakok, (es lehet, hogy az ukranok sem).
(Közben a romanok röhögnek a markukba, mert bohocot igy meg a vilagon senkiböl sem csinaltak, mint Magyarorszagbol, Orban segedelmevel).

ZeZe !

Ez ugyanis olyan jelentektelen dolog volt,
Oh, minö eufemizmus ! Mutass legalabb csak hasonlot, mas ket orszag között.

A 100% ado, meg csak kacsa ... Hogy kepzelik a totok? Hogy nyitnak egy szamlat a Szlovak allam reszere, amire Magyarorszag egyenesen utal(hat)ja a folyositando tamogatasokat?!?! Ha' nooormalis az ilyen?!?

Nem, nem kacsa. Nezz utana ! Es nem normalis, termeszetesen. Mint ahogy az sem, hogy Orban nem egyeztetett a szomszedos orszagokkal. (Kiveve -kenyszer hatasara- Romaniat, ahol lefeküdt Nastasenak.)

"Az ET közgyűlésének meggyőződése, hogy a szomszédos országok kifogásaira elfogadható megoldást lehetett volna találni, ha előzetesen megbeszélés és olyan kétoldalú egyezmény tárgyát képezték volna, mint a Magyarország és Románia közötti egyetértési memorandum."

"Tehat szo sincs arrol, hogy az ET azonos megallapodast szeretne, mint amit Orban kötött Nastaseval - bar itt H.Macisajt tendenciozusan ezt hazudja (ne higyj neki) -, hanem azt szeretne, hogy ketoldalu megallapodas szülessen, barmilyen tartalommal, de közös megegyezessel. "

H.Macisajt !

Akik azt akarjak, hogy hasonlo megallapodas szülessen a többi szomszedos orszaggal (mint Romaniaval), az vagy bolond, vagy megfizetik erte.

Te melyik vagy ?