krix_krax Creative Commons License 2003.06.25 0 0 261
Kedves mindannyiótok és elsősorban Papci!

Bocs, hogy most Hozzád fordulok, de sajnos Révay kollégád telefonszámát bekerestem a fél világban, de sajnos nem találom, s az, amit mondani szeretnék, illetve inkább kérni, azt hiszem Téged is érdekel. Hogy pontosan miről van szó, álljon itt a mai Kelet-Mo. egyik cikke, hogy mindenki értse miről van szó:

Kelet-Mo. 2003. június 25. szerdai szám, 6.oldal:
Az Opel elé kanyarodott.

Alapos fennakadást okozott a reggeli csúcsforgalomban az a karambol, ami kedden reggel nyolc óra körül történt a Kállói út végén, a Szőlő utcai kereszteződésnél.
Egy daruskocsi úgy kanyarodott be a mellékutcába, hogy a vezető nem figyelt arra, hogy a jármű előzését már korábban megkezdte egy Opel. A személygépkocsi vezetője fékezett, de ennek ellenére belecsúszott a munkagép oldalába. Szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős.

Miért is fontos ez a történet nekem? Azért, mert az egész NEM ÍGY TÖRTÉNT! 20 méterre álltunk az esemény mellett, minden egyes pillanata a szemem előtt játszódott le. Az újságcikkben írtak szemen szedett hazugságok!!
A balesetet szenvedett Opel ajtaját mi nyitottuk ki, abban a reményben, hogy talán még él a sofőr!!!
Nem tudom, hogy mi történhetett a helyszíneléskor (ha egyáltalán volt), mert a baleset bekövetkezte után 5-10 perccel nekem mennem kellett munkába. Azt, hogy a sofőr hibázott, ott előttünk ismerte el. "Nem vettem észre, hogy kanyarodik." -mondta M. úr, majd mobilja után nyúlt és hívta az ügyvédjét!

Papci! Azt szeretném kérni tőletek, ha tudtok és lehetőségetek van rá, kérlek járjatok utána, hogy a daruskocsit vezető idősebb, nem éppen a Kállói út ördöge, egyszerű munkásemberünknek lett-e valamilyen problémája a balesett miatt? Gondolok itt arra, hogy pl. neki kell megtéríteni a kárt, vagy éppen a baleset miatt veszítette el állását. Ha így van, szeretnék/szeretnénk neki segíteni, hogy M. úr máskor jobban vigyázzon!

A részleteket és a konkrét valóságot is szívesen megosztom veletek, de csak akkor, ha a daruskocsi vezetője a baleset miatt bajban van! (természetesen vállalom egy bírósági-rendőrségi meghallgatást is)

Köszönöm, ennyi lett volna. Várom válaszod IDE! :-)

Előzmény: Papci (260)