Sz Tamas Creative Commons License 2003.06.25 0 0 382
Az elejével dettó így vagyok. Fáj, hogy mennyire jól érzi magát másokkal, és néha úgy elküleném ezért a ... vagy nem is ezért, hanem mert szvsz "elárult". Ha nem is mondott, soha, senkinek és emmit arról, ami köztünk valaha volt -nem hiszem, hogy így van- akkor is árulónak érem. Fuj.
Ugyanakkor... áhh.
Volt, hogy én is beszóltam neki, csak 2 szót, és egy fikarsztnyi csúnya beszéd nem volt benne, sőt, az első az csak a "van" szó volt, de nem szólt semmi, csak felhúzta az orrát, és elhúzott.
Ja, és tényleg teljesen kifordult magából. Legszívesebben felpofoznám, hogy hogy van pofája... de nem érnék el vele semmit, sőt...

Azért jó olvasni titeket, mert bennem is ezek a gondolatok merülnek fel, és kapok egy csomó -igaz, szinte semmit sem segítő - választ.

assault gunboat! Igen, egyik barátomnak is mondtam, hogy úgy várom, hogy jöjjön, és bocsánatot kérjen tőlem, és akkor olyan jólesne képen röhögni.
Úgyhogy kb. 3-6 hónapig ne is kérjen még szvsz!

A kutya nemtom, mit segítene, de nekem most lett egy kurva tücsköm, vagy sáskám, vagy mim, nemtok tőle aludni, pedig ma akartam korán! Ez a dög meg csak úgy berepült ide, oszt elbújt!
Ja, és a macskám sem kapta még el. Lehet, hogy büdös! :-)

Előzmény: tehénbogyó (377)