revox Creative Commons License 2003.06.23 0 0 14
azért azt se feledd,van aki 15éve gyártja ugyanazt az erősítőt. akkor azzal most mi van???

(pl OTO) de messzebb megyek. van aki 1976 óta gyárt mai napig egy interkonnektet. (V) de emelgethetjük az annyi vihart megért, kissé átdolgozott, de még mindig kapható lp12-t is.

a drótokkal az vicces dolog történik, hogy azt a fajta változást(nevezzük javulásnak),amit előidéznek (nem high-end-nek csúfolt méregdrága,viszont inkább high-tech drótról beszélek), sajna készülékcserével nem éred el. És a jó drót innen ismerszik meg. a többi csak a rendszert hangolgatja,EQ-zza.

high-end kereskedő szava nem szent!!! még ha rokon is ;) hogy vannak ügyes fogások? ezen lehet vitázni. Egyrészt megmutatta,mire képes a doboz jó cuccal, másrészt némileg etikátlan. úgy lenne fer,hogy megkérdezi a vásárlót,mijen cumnóval demozza le. de ha ama szerencsétlen ennyire balfsz, had cserélgessen még pár évig a motyóját. egyébiránt így hazaérve ráébred hangfalvevőnk, hogy vegyen új erősítőt is. nincs is azzal baj,amikor úgy történik,mint a múlt heti idézett levéllel,azaz egy azonos árú,de sokkal jobban szóló erősítőt kötöttek be. asszem ez kötelesége egy eladónak szinte :))

Előzmény: krizsi_l (13)