Tamás Creative Commons License 2003.06.21 0 0 32
Ehhh, igazatok van, nem kellett volna 03:21-kor leírni így ezt a dolgot, mert most visszaolvasva marha nagy hülyeség. :-(

Amíg jogi úton nem használnak fel hamis dolgokat (márpedig ez nem történt meg), addig nincs törvénysértés

pernahajder kollégának tökéletesen igaza van, e mondat hülyeségét pont a szűkössége, vagy szebben mondva, beszűkültsége adja. :-) simre2 is szvsz nagyon jól minősítette súlyosan jogpozitivistának, ráadásul annak különösen nem tartom magam. :-)

Nyilván nem úgy értettem, mint ahogy sikerült, nem is úgy akartam, de asszem nem állok neki megmagyarázni, mert nehéz lenne. Csak annyit tisztázásként: amire reagáltam, hogy valaki magát a vizsgálatot minősítette törvényellenesnek, ami önmaga szerintem nem az, és ezt fenntartom. Ha úgy csinálják, ahogy, akkor persze lehet törvényellenes.

Hmm, hmm, mentem volna inkább aludni. :-)))

Ami a választási csalásos/demokráciaközpontos párhuzamot illeti: mind a két esetben mindenféle névtelen bejelentésekre hivatkoznak, és mind a két esetben van konkrét célszemély: az egyikben Szász, a másikban Kovács László/Medgyessy/az imént is emlegetett Máté stb. Miért ne állíthatnám párhuzamba?

Előzmény: pernahajder (16)