Katity Creative Commons License 2003.06.20 0 0 369
Sziasztok!
Sartitanilla,nagyon köszi az infókat!Mi aug.8-án megyünk,már nagyon várom.Mi is a Viennában fogunk lakni.Lehet ott kimondottan kérni, hogy melyik szobában legyünk?Háromfős stúdió lesz a miénk.
Tavaly Neos Marmarasban voltunk(Sartival szemben, a félsziget túloldalán),egyénileg.Egy napot rászántunk, és körbejártuk a félszigetet,javaslom,aki teheti,ne hagyja ki,mert olyan szépeket látni,mint sehol!!!Véletlenül betévedtünk egy idős bácsi portájára,és ő,annak ellenére,hogy tök idegenek voltunk neki,büszkén körbemutogatta a kis birtokát.Mit ne mondjak,el tudnám viselni,hogy olyan helyen lakjak.Kis dombon állt a ház,alatta olajfaültetvény,és kb. 500méterre a tenger...
Tavaly elkövettük azt a hibát,hogy még itthon felpakoltunk"páncélosokból",de gondolom sejtitek,hogy az első gyros után rá se néztünk a konzervekre.Apu bontott fel egyet,mert magyar ízekre vágyott,de amúgy az összeset hazahoztuk.A búvárkodásról írt élmény kissé elkeserít,ugyanis már piszkosul várom,hogy alulról is megnézhessem a tengert!
Szép nyarat mindenkinek!
Katity