CWorm Creative Commons License 2003.06.19 0 0 topiknyitó
Szerintem méltánytalanul hanyagolódik eme úriember országunkban, így fórumunkban is. Rákerestem a nevére az indexes topikok között, és sehol, S-E-H-O-L nem említődik meg, ami szerintem förtelmes. Mégiscsak egy magyar származású, amcsiországban sikereket elért emberről van szó, meg minden. Szóval legalább egy topikja legyen, hogy aki érdeklődik felőle, annak legyen hová mennie. Talán kéne valami "rajongói honlapot" is csinálni neki, esetleg fan club-ot... :)
Más. Mostanában látom a tévéújságban, hogy szoktak menni a Filmmúzeumon Bélás horrorfilmek. Sajnos nekünk nincs Filmmúzeumunk, így nem tudom megtekinteni őket, pedig nagyon vágyom rájuk. Nincs itt esetleg olyasvalaki köreinkben, aki nézi, netalántán fel is veszi őket kazira? :) Vagy ha nem veszi fel őket kazira, akkor ezentúl felvehetné és elküldhetné nekem (meg mindenki másnak, akit érdekelnek ezek a filmek :), kifizetném meg minden.
Egyébként mostanában megy egy film az HBO-n, Ed Wood a címe, és elég sokat szerepel benne "Lugosi" is. A filmnek nagy szerepe van abban, hogy én most itt irkálom ezeket a sorokat.
Asszem mást most nem tudok mondani, várom a hozzászólásokat...