Törölt nick Creative Commons License 1999.04.26 0 0 383
Kedves HJM!

Folyó év 04-26 09:12 hozzászólásod alapján végig futottam az 1. 2. 3. 4. pontokon.

ad 1. Nem gondoltad komolyan, hogy el fogom olvasni ezt a rengeteg szöveget? Ha igen, akkor vállalom a mellébeszélés illetve félrebeszélés vádját!
ad 2. A mai Magyar Nemzetet olvastam. Most mit akarsz ezzel? Mivel van bajod?
ad 3. Mi a bajod az iskolai hittan oktatással? Kötelező?
ad 4. A kérdéses felmérés százalékait elég jól kibeszéltem F.B.I. doktor úrral. Most nem tudok több dolgot hozzátenni.

Ezek az idézetek – mindig mások gondolatai – az érveid? Ne sértődj meg, de még a tábornoki rangú tábori lelkészekkel sem tudom, hogy mi a bajod. Te aki igazán tisztában lehetsz a rang illetve a beosztás jelentőségével…
Láttam én alezredest aki előre tisztelgett és engedélyt kért benntartózkodni – előttem – a főhadnagytól! Akkor visíts, ha egy tábori lelkész parancsot ad, hogy most aztán tüzérségi támadás szemből! Vagy gombolkozzak be mert bebújik a NATO katona a zsebember!

Tiszteletre méltó ahogyan összeválogattál dolgokat, de máig nem válaszoltál, hogy konkrétan mi a bajod az egyházakkal, tábori lelkészekkel! Engem például megfuttatott a pol.tiszt, de tudomásul vettem és végrehajtottam. Persze sötéteket gondoltam felőle. Magyarázott, számonkért és időnként hamisan ránk kacsintott. Olyan Kádárosan! Ennyi! Tulajdonképpen nem hiszem, hogy bárki is túl komolyan vette volna. Talán még Ő maga sem.

Korábbi írásaidból korodra következtetve, Neked nem igazán lehet semmiféle negatív tapasztalatod az egyházakkal, illetve tisztviselőivel. Miért ez a kérlelhetetlen „gyűlölet”?

Tisztelettel, Privát Elek

Előzmény: HJM (378)