Guga Creative Commons License 1998.06.25 0 0 55
Korx,

El kell mondanom, lelkes családapa vónák(nem nékelek, oan sznob)nemsokára harmadíziglen. És bizti lehetsz
benne, hogy elgondókodnák a veder felett.
Na,oxigénsátortábor, legyen,én is belerajzolnák a tartályba. Születnek a spéci genetikai tökéek. Egyre több. Még több.Kiszanálják a homoszexualitást, a fekete bőrszínt, a húzott szemet, a nagy orrot, a satöbbit. Pillanatok alatt az emberiség egyforma lenne. (Na , nem teljesen, minden országban az aktuális teknósztárra hasonlítanának egy
picit.) Így az emberi génállomány variációs lehetősége szűkülne.Úgy is mondhatnám, hogy szegényedne. Úgy is
mondhatnám, hogy degenerálódna. Lehet, hogy túl demokrata vagyok, (mondom szerényen) de meggyőződésem,hogy a gének is egyenrangúak.
Példáulidefigyejj: azt mondják, hogy az orvostudomány előrehaladtával a korcs génállományú egyedek szaporodása egyre inkább lehetséges. Meghogy régen a természet kiszelektálta a gyenge egyedeket, most ezt nem teszi meg, át kell, hogy vegye a helyét az ember.Tehát az ún. korcs génállományt ki kell dobni a kukába. Az ienkor ménem jut eszébe vkinek : azok a defektes emberek MINDIG megvoltak .Sőt nem is biztos, hogy bizonyos kultúrákban ennél kevesebb lett volna az arányuk(családon belüli házasodások, mondjuk az őskőkorban). Ráadásul az igazán defektes génszerkezetű honpolgárok nem is tudják átadni örökítőanyagukat.Te mondjuk, megtartanál egy valószínűleg buzeráns utódot ? Ugye, nem. A melegek meg nem tunnak gyereket csinálni, és ha csinálnának valahogy, (vagy csináltatnának) sem meleget akarnának. Pedig, akármien furcsa, a tudósok és művészek között a hom.szex. arány yoooóóóval nagyobb, mint a társadalmi átlag. Mi lenne a pigmeusokkal, eszkimókkal, meg ilyen nem túl euroamerikai kinézetű,méretű népekkel ?

Szóval, az összes gén, ami van az emberben, mind-mind SIKERES gén !!!!! gondúkozz !!!! merküönben nem maradt volna fenn . Még a dankór, vízfejűség, estébé génnye is. VALAMI oka volt neki, hogy fennmaradjon.
Ha már mindenképp előretörtet a géntudomány, szerintem foglalkozzon inkább a gének konzerválásával, mint
kiszelektásával. A baj nem akkor jön majd elő, mikor 1-2 ember megmondja, ezmegaz a gén nem kell neki, hanem mikor már tömeges méreteket ölt, és tömeges méretekben pusztulnak a rossznak MONDOTT gének, amelyek pedig
eddig sikeresek VOLTAK. Az orvostudomány , bárminemű hibái vagy eredménye ellenére is nem kreált és nem is pusztított el emberi géneket.

Részemről befejezem, ráadásul elismerem, hogy igazad lehet: az egyetlen út csak az, ha az ember természetfelelőst játszik.Legyen szabad megjegyeznem, hogy SZERINTEM ez nyeoké.Ha mégis így lesz,majd az igazi természetfelelős eldönti, jó játékosok voltunk-e.

Bájbáj