Szia Karif!
Természetesen egy Maseratit.
Sajnos a hazai siralmas felhozatal miatt átértkelődött a hibátlan, kifogástalan, erdeti, sérülésmentes, jó, stb. szavak jelentése.
Sajnos én még mindig az eredeti jelentésüknél fogva használom őket és így nehéz beleszeretni a hazai valóságba.
Én egy jó állapotú Maseratit keresek ( nem kifogástalant ), nem túl sok pénzért, nem is bagóért. Ez utóbbinak nem csak a rendelkezésemre álló pénz mennyisége az oka, hanem az is, hogy nem tudom nem nézni az európai Maserati árakat, melyek nagyon alacsonyak. Nem tudnék egy autóért sokkal többet kiadni, mint amennyi az értéke 250km - re innen, főleg így az EU előtt.
Így terelődött figyelmem egyéb megoldások felé is, ha van azonban sima út is, akkor azt választom.
Van valami ötleted?
Egyébként, hogy többet áruljak el magamról a semminél, elmondom, hogy van jó tapasztalatom az olasz járműépítés remekeinél, de csak két keréken. Neki keresek egy méltó társat. Már többször nekifutottam a Maserati témának, de eddig még visszahátráltam különböző okok miatt. Előbb utóbb lesz Maseratim az is biztos, ez most egy újabb próbálkozás, ha most nem megy menni fog később.
Ha tudsz segíteni, előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Bb