korx Creative Commons License 1998.06.22 0 0 7
Diolen Mobi!

1. Tehát szerinted nem bizonyitható, hogy melyik faj felsöbbrendü a földön. hmmmm. Azt hiszem itt nagyon megzavartalak a "felsöbbrendü" szóval, bocs tényleg nem igazán erre illö szó. Úgy értettem, "vezetö".
. Szóval melyik a vezetö faj a földön. Vezetö alatt azt értem, hogy amelyik "uralkodik" a többi faj és a bolygó fölött, azt is megkockáztatom, hogy birtokolja.
Igy sem értesz egyet?

2. Nem én merészkedtem személyesen a 'Mindenható' területére, hanem az Ember.
És nem mostantól, hanem régtöl fogva folyamatosan, és egyre jobban. Én csupán bátorkodom kimondani.
kérdés:
Szerinted van-e olyan élölény a földön ami nem Iseten teremtménye, hanem az emberé?

3. Fontos pont.
"A születésszabályozás - szerintem - az abortuszt jelenti, aminek éppenséggel nem vagyok lelkes híve, viszont a teljes betiltását ellenzem. "

Ez itt némi fogalmi vita ismét. Én most nem tudom, hogy a "születésszabályozás" az a _már_ megfogant magzatra vonatkozik-e csak vagy beleértendö a megelözés, esetleg az ösztönzés a gyermekvállalásra.
Lehet rossz fogalmat használtam ...
Én kizárólag a megelözésre gondolok!!!
Az abortusz dologgal meg egyetértek.

"Az ideiglenes fogamzásgátlás belefér, a végleges (pld. az ivartalanítás) viszont nem. "

Egyszer kissé kirohantam Trebitschre és megjegyeztem, hogy néhány "arra alkalmas" embernek ránézésre el _lehetne_ kötni a heréjét. Söt magamra értvén megjegyeztem
"2. Nem vagyok képes felfogni. -> jobb is ha
a kezembe adják a golyóimat."
("A cigánysággal mi lesz?" topic : 06-11-98 3:29 AM)

Ez afféle példa, költöi túlzás,szófordulat volt. (Van itt sok irodalomtudós biztosan pontosan definiálni tudja az ilyet.)
Erre többen a legnemesebb szervüket marokra fogva, félkézzel elkezdtek gépelni, mint az örült, és fasiztáztak, kasztráltak, stb... (pl. Jabba)

Ennyit a kasztrálásról, ivartalanításról, stb. (megjegyzem a here elkötése nem visszafordithatalan)

Idézem magam : "Az, hogy mi legyen a korrekciós metódus, szintén megvitatandó. "

"Pont azért, mert még csak definiálni sem tudod azokat a szempontokat, amelyekhez képest a preszelekció racionálisnak lehetne nevezhető, és mert semmilyen kielégítő garanciát nem adtál arra, hogy az elméletedet ne használják fel rasszista célokra."

Miért ne lenne racionális a preszelekció (megelözés bizonyos esetekben), az ezen topik 06-19-98 11:51 AM hozzászólásomba közölt tények, és a 06-22-98 9:18 AM 1. pontjában ólvasható szempont alapján?

Garancia hát igen... én korx egyedül, hogyan adhatnék garanciát??? (másik topic 06-11-98 3:29 AM a végén ott van Trebitsch "Ki dönt majd?..." kezdetü kérdésére a válaszom tedd, hozá, hogy "és Diolen Mobi aláirása")
Az emberi tényezö ugye..., az emberi tényezö?!

4. Bár egyetlen faj sem tört eddig az ember vezetö poziciójára, mégis kiirtott náhányat, csupán az "emberi tényezö" okán.
Szerintem sokan a pokolba kivánják mondjuk a kullancsokat, sáskákat, krumplibogarakat némileg érthetöbb okokból. Bár aláhúzom, hogy nem tartom helyesnek egyetlen faj kiirtását sem, de azért visszaszorítani lehet egyeseket, ahogy teszik is. Még talán David Attenborough is permetezi a konyhakertjét, és a tévében láttam, hogy saját kezüleg agyoncsapott szúnyogokat.
Azt is láttam, hogy bottal vernek agyon kisfókákat a börükért. Én azoknak az embereknek hidegvérrell tudnám szarráverni a búrájukat, és ezt nevezze akárki akármilyen szelekciónak, "fasizmusnak":), vagy aminek akarja, "istenuccse" megtenném.
_Viszont_ _ha az lenne a kérdés_, ismétlem _ha_ , hogy mondjuk a pandamacik, vagy Mi?
Akkor sem haboznék, és szerintem senki sem. A pandamacik se haboznának.

Igen. Elméletem fantazmagória talán, mindazonáltal logikusnak tünk számomra.
Veszélyes?!?
Az atomenergia is vaszélyes, mégis beszélnek róla, és nem is igazán teszi túl magát rajta senki, de nem is fantazmagória, nem is csak elmélet. Az is kerülhet rossz kézbe, ahogyan került is, de került már jó kézbe is. Itt már idöszerübb kérdés a garancia.

Az alapprobémára (06-19-98 11:51 AM hozzászólásom),(némileg van hozzá a köze a cigány kérdésnek, ahonnan indultunk), lehet válasz az én elméletem/megoldásom, lehet válasz más elmélet/megoldás, lehet megoldás az atom is..., ha más nem lesz.
Melyiket választod???

Üdv,
korx