Hacsek Creative Commons License 2003.06.10 0 0 2241
Kedves malacgazda!
Kérhetnék tőled bármit, akár bocsánatot is, de csak egy dolgot kérek: hogy mielőtt máskor szóra nyitod a mocskos pofádat, tájékozódj vagy gondolkodj! :) (én is mérnök vagyok, én is tudok így beszélni, ha ez kell...)
Tudniillik az a helyzet, hogy a topic korábbi tartalmából kiderül, hogy egyetlen tanára van/volt a Trefortnak, aki nyíltan felvállalta, hogy olvassa ezt a topicot, sőt, két ízben még reagált is rá. Ez a tanárEMBER pedig Máthé Pali bácsi.
Ha tudnál egy kicsinykét is disztingválni, sosem írtad volna be ide, hogy miként tituláltátok őt (tudatlanságból vagy mások aljas szándáka szerint), vagy hogy a háta mögött (állati bátran...) mivel dobáltátok.
Ha az volt a szándékod, hogy ez a tisztességben és humánumban megőszült, sokat szenvedett, és már beteg tanárEMBER most még rosszabbul érezze magát, hát akkor lelked rajta... :((

Lehet velem vitatkozni erről, lehet téged jófejnek tartani azért, hogy miként vagy képes beleböffenni egy társalgásba, lehet engem kárhoztatni azért, hogy mindezt szóvátettem, de nem érdemes... Ebben hajlíthatatlan vagyok.

Érted már, remélem, hogy miről is van szó.
Arról, hogy ha egy iskolában felüti a fejét egy vargaákos, akkor ott a diákok előbb-utóbb megdobálják a háta mögött Máthé Pált. Jó lenne hinni, hogy a kettő között nincs oksági összefüggés, de sajnos van.
Ajánlottam már, hogy idézd fel a "Hannibál tanár úr" című film mondanivalóját. Most akkor még hozzáteszem: lécci olvasd el mellé Karinthy Frigyes: "Krisztus és Barrabás" című novelláját is.

Előzmény: malacgazda (2237)