Anus Creative Commons License 2003.06.05 0 0 43
Sziasztok!

Én azt hiszem, hogy a férfiak rutinosabbja nagyonis magával hordja azokat a hazugságokat amiket nagypatkány irt a topik inditásakor.
Szerintem kész válaszok ezek, előre megirt forgatókönyv szerint, igy az "alfahim" nem jön zavarba, ha a célbavett hölgyemény esetleg visszakérdez, sőt, szinte látom magam előtt a beetetést amiről szintén mintha emlitést tett volna a topiknyitó, hogy tudnak úgy nyilatkozni és sejttetni dolgokat amivel MEGELŐZHETIK a kellemetlen kérdéseket. Pl.:
- De jó lenne minden nap veled ébredni! Majd tiz percen belül véletlenül beszúrva a beszélgetésbe:
- Ha nem lennének ilyen kicsik még a gyerekek, sokkal könnyebb lenne....És már kombinál is a nő: Engem akar, szeret,csak a gyerekei miatt várnunk kell TÜRELMESEN!! IGy aztán nem zargatja az embert és annak tudatában él, hogy Ő kell neki. Tapasztalataim szerint a férfiak (talán)többsége (NEM MIND!!)eközben nyugtázza, hogy a muff ezekkel a szövegekkel jó ideig megtartható, odaadó szerető lesz.
Én egy ideje próbálom kivülről szemlélni a vadászó férfit és időnként szórakoztató, hogy hasonló sablonokat fedezek fel, mintha felmondanák a jólmegtanult leckét. :-)