VAti70 Creative Commons License 2003.06.02 0 0 460
10 emeletes és 10 emeletes közt van különbség.
Nem mindegy, hogy 3 lakás van egy szinten + világos lépcsőház, vagy 16 lakás + sötét lépcsőház. Láttam mindkét fajtát, hát volt egy hangyányi különbség.

Panel-rengeteg: a külső kerületekre jellemző ez az építési mód, többek közt ettől is relatíve olcsók. (és ez az ittlakók összetételére is hatással van) A "rengeteg" szélén is találhatsz olyan házat ahonnan full panorámád van.
De igazad van: a nagy, dzsumbujos helyeken a lepukkant alakok is gyakoribbak.

Ne legyen forgalmas helyen: :)))) A forgalmas hely és a jó közlekedés többnyre együtt járnak, akárcsak a hiányuk. A halál farki nagy lakótelepek (Havanna, Újpalota, Rákoscsaba, Káposzta, stb) attól is olcsók, hogy lehet csüngeni a retkes buszokon/metrón átlag 1 órát oda-vissza naponta, nézni 20 centiről a sok szociálisan hátrányos helyzetű arcot. (ez megint kihat az ott lakók összetételére...)

Tudok pár helyet, ami panel, ennek megfelelően a környezetéhez képest olcsó, csendes, jó környék, jó közlekedés de mégse forgalmas - csak ezek se neked se nekem megfizethetőek (egyelőre).

9 millióért szerintem majdnem mindenhol megkapod az 50 négyzetmétert, leszámítva a kifejezetten "elit" (és kissé túlértékelt) telepeket, mint Pók u., és a nagyon csicsára felújított lakásokat.

De sokan sokfélét leírtak itt is, más panelos topikokban is. Ha mindenhol visszaolvasol pár száz hozzászólást, sokat megtudhatsz, és figyelmesen körül is lehet nézni a szóba jöhető helyeken. (arról is olvashatsz mire érdemes figyelni, megérdeklődni) Senki nem lesz okos helyetted.

Előzmény: gaspars (459)