Törölt nick Creative Commons License 2003.06.02 0 0 110
Szia Zsigubabi! Ha jószándékkal jöttél, a tapasztalataidat átadni, akkor kérlek maradj is itt úgy. Ne sértődj meg, ha az adományodat nem úgy fogadták, ahogy azt elképzelted, és kérlek a vártnál rosszabb fogadtatás miatt ne büntesd azt a csendes többséget, aki tényleg azért jár erre a fórumra, hogy kikapcsolódjon, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel találkozzon, tapasztalatot cseréljen, és akiknek nagyon rosszul esnek azok időszakok, amelyek nem annyira a fényképezésről, inkább az azzal foglalkozó emberek marakodásáról szólnak.

Hidd el, a fotós tapasztalataid sokakat érdekelnek, ha arról írsz, sokan figyelni fognak rád. Ha tényleg a fotó az életed, arról írj és ne az indulatokkal foglalkozz. Sem úgy, hogy másokét magadra veszed, sem úgy, hogy magad keltesz másokban.

Vannak körök, ahol a megmérkőzés, a birkózás, a vetélkedés viszi előre a dolgokat. Szerintem a fotós fórumozás nem az a terület. Legalábbis a marakodások biztosan sok olyan embert elriasztanak, akik pedig jó lenne, ha itt lennének. Tedd félre a sérelmeidet, és írj a fotóról, sőt ha lehet, mutass.

Tisztelettel slr

Előzmény: képkavics (91)