Wildschwein Creative Commons License 1999.04.23 0 0 14
Lehet, hogy most anyázni fogtok, de nekem erről más a véleményem.
Először is a kutyák. A park környékén, de egyébként is az egész belvárosban csak úgy lehet a járdán közlekedni, hogy az embernek állandóan figyelnie kell arra, nehogy belelépjen a kutyaszarba. A kutyások ezen a környéken mocskot és bűzt okoznak. (Amúgy ez még arra a kisebbségre is igaz, aki felszedi a szart a kutyája után, hiszen a vizelet attól még ottmarad a járdán meg a házfalon.) Most legalább a parkot nem piszkítják be ilyen módon.
Másodszor megint a kutyák. Mimo, dicsérted a jó kis esti kutyasétáltatásokat. Amit ebből én látok: alig van nap, hogy ne találkoznék esténként a környékünkön (a park közelében) olyanokkal, akik pitbullféleségeket, illetve nagy testű kutyákat sétáltatnak, néha póráz nélkül is, de mindig szájkosár nélkül. Ezek a kutyások le se szarják a többi embert, nem érdekli őket, hogy a kutyáik veszélyeztetik pl. a kisgyerekeket. Az, hogy most nem mehetnek be a parkba, szerintem rendjén való.
Harmadszor a gyerekek. Labrador, említetted, hogy a park átépítése előtt gyerekek játszottak itt, az átépítés óta viszont nem. Én nem tudom, hogy ezt honnan szedted, én akárhányszor viszem a gyerekemet a parkba, mindig egy csomó másik kölyök is van ott, akik kiválóan szórakoznak. Egész jó játszótér van a Pozsonyi út mindkét oldalán, ahová kutyaszar- és pitbullveszély nélkül be lehet engedni a gyerekeket.
Végül a kerítés, illetve a lezárás. A kerítés tényleg ronda (bár nemrég átfestették). Az sem jó, hogy éjszaka nem lehet bemenni a parkba, ezen tényleg változtatni kellene.
Ez volt tehát a különvéleményem, most lehet kezdeni a sárdobálást.