zakka Creative Commons License 2003.05.27 0 0 68
OTP: én viszont (meg a családom is) OTP-sek vagyunk, és hiányzik az automata. A csigánál már rég jártam, nem tudom, volt-e ott valamilyen gépezet, de mint az előzményből kitűnik, sosem használtam.

Uszoda: ilyen téren maximalista vagyok, tehát a 2-3 medencés (ebből legalább 1 db fedett és 1 db 50 m-es) uszodákat támogatom és látogatom. Az sem baj, ha van szauna. Ja és legyen relatív olcsó is. A "regionális" uszodákkal az a baj, hogy általában kicsik, keveset nyújtanak és azt is drágán. Legyen uszoda Újpalotán, de Hajós/Komjádi szintű!

Posta: a postákra is vonatkozik a személyes adatok védelméről szóló törvény (igaz, kaptak némi halasztást a végrehajtás alól), miszerint kb. 1 m-es "védőtávolságot" kellene tartani az ügyfélpult és a várakozó ügyfelek közt. Na ezt a Nyírpalota utcai postán LEHETETLEN végrehajtani. Legfejlebb ha teljesen átépítik/össszevonják/mittudomén. Azaz: mindenképpen be lesz zárva, ha még ideiglenesen, azaz kb. fél évre... Majd a végén úgy járunk, hogy elköltöztetik ezt is a Pólusba. :-(

Önkormányzati iroda: eddig "mázlim" volt, nem sok mindent kellett elintéznem a Hubay téren, legutoljára az útlevelem hosszabbíttattam meg, de azt is kb. fél perc alatt elintéztem, mivel akkor én voltam az egyetlen ügyfél. Tudom, szerencsém volt. :-))) A Pólusban lévő irodájukat még nem látogattam meg.